The Cube by Electrolux är ett exklusivt gastronomikoncept som bygger på och är en hyllning till 90 års professionell expertis. Nära hälften av alla kockar i Europa som fått stjärnor i Michelinguiden använder Electrolux-maskiner i sina restauranger, och många av dessa stora talanger deltar i detta evenemang

Den unika The Cube-konstruktionen har redan slagits upp i europeiska städer som Bryssel till Milano, och kommer nu att landa i London och Stockholm. Den placeras på berömda byggnadsverk och erbjuder utsikt, atmosfär och gastronomi i absolut världsklass

Se videon

UPPLEVELSEN

The Cube by Electrolux ger perfekt uttryck åt skandinavisk design. Den skimrande vackra glasskapelsen förändrar under en kort tid några utvalda europeiska städers skyline.

Den visar upp det bästa hos den skandinaviska designtraditionen, med en minimalistisk interiör som sammanför mörka träslag med rena vita ytor. Den halvgenomskinliga byggnaden ger gästerna unika vyer, både inifrån salongen och utifrån terrassen, som är lika oförglömliga som gourmetmaten från Electrolux-köken.

Se interiör

GASTRONOMIN

Några av Europas främsta kockar skapar menyer i världsklass, gjorda på lokalt framställda produkter, i direkt anslutning till gästerna. Med direkt insyn i köket får du en unik helhetsupplevelse i stjärnkrogsgastronomi.

INSPIRATION

Nära hälften av de kockar i Europa som fått stjärnor i Michelinguiden använder Electrolux-maskiner i sina restauranger. Detta är det bästa sättet att hylla dessa topptalanger, eftersom bara Electrolux konstruerar kök för både stjärnkrogar och hem.

Över 90 års yrkesexpertis ligger bakom Electrolux nya serie Inspiration; Utvecklat för proffsen, nu anpassat för dig. Detta syns till exempel i seriens rena, integrerade formgivning, innovativa funktioner och pålitliga toppkvalitet.

Mer om Inspiration

PLATSERNA

Under en kort tid erbjuder The Cube by Electrolux unika vyer över Europas städer. 2011 landade den på Parc du Cinquantenaire, med slående panorama över Bryssel.

Den krönte det eleganta 1800-talspalatset på Piazza del Duomo i Milano under fyra månader tidigare i år, med makalös utsikt över domkyrkan. I London anländer den för att ge storslagen utsikt över Themsen uppifrån Royal Festival Hall. Den landar även på Kungliga Operans tak i Stockholm, där gästerna kommer att njuta av utsikten över Stockholms slott samt stadens 14 öar.

Se hela turnén

Visit The Cube

 
Skicka till en vän

Skicka till fler vänner

Förhandsgranska e-postmeddelandet Hej, jag tänkte att du kanske kunde vara intresserad av detta

Stäng