KONCEPTET

The Cube by Electrolux, ett exklusivt gastronomikoncept som tagits fram för att fira 90 års professionell expertis för Electrolux. Nu kommer det till Stockholm. Under endast fyra månader kommer det att förgylla taket på Kungliga Operan, mitt i vår vackra huvudstad.

Detta är ett unikt tillfälle att se några av Sveriges främsta kockar, som i sin vardag använder Electrolux i sitt arbete, när de lagar mat till dig och 17 andra gäster i en oförglömlig miljö med utsikt över Kungliga slottet och Stockholms öar.

Se filmklippen

UPPLEVELSEN

Få en inblick i upplevelsen att besöka The Cube by Electrolux. Se exklusiva bilder från denna spektakulära paviljong som under en sommar kommer att förändra Stockholms profil.

Den visar upp det bästa i den skandinaviska designtraditionen, med minimalistisk interiör som sammanför mörka träslag med rena vita ytor. Den halvgenomskinliga byggnaden ger gästerna magnifik utsikt över staden, både inifrån salongen och utifrån terrassen.

Se interiör

GASTRONOMIN

Varje kock skapar en exklusiv meny endast för The Cube by Electrolux, Stockholm. Menyerna hålls hemliga tills dagen de serveras. Men då får du också en direkt inblick i hur de förverkligas: kockarna skapar sina förstklassiga rätter, gjorda på lokalt producerade ingredienser, framför ögonen på dig.

VÅRA KOCKAR

Nära hälften av de kockar i Europa som fått stjärnor i Michelinguiden använder Electrolux-utrustning varje dag på sina restauranger. En utvald grupp av dessa kommer att finnas på The Cube by Electrolux i Stockholm och laga till rätter från färska, lokalt producerade ingredienser.

Du får möjlighet att se många av Sveriges mest kända och framstående kockar, t.ex. Mathias Dahlgren, Johan Jureskog, Magnus Ek, Stefano Catenacci samt Klas Lindberg, Årets Kock 2012 och medlem av Svenska Kocklandslaget. Varje kock skapar en unik meny utifrån säsong och plats, och visar upp sitt hantverk när de förverkligar de utsökta rätterna.

Möt kockarna

The Cube by Electrolux flyttar

The Cube by Electrolux stängde i Stockholm den 21 oktober, efter fyra fantastiska månader. The Cube kommer att flytta vidare till en ny plats i Europa. Håll utkik här för uppdateringar om vilken destination det blir.

The Cube by Electrolux flyttar vidare till ny destination

The Cube by Electrolux stängde i Stockholm den 21 oktober, efter fyra fantastiska månader. The Cube kommer att flytta vidare till en ny plats i Europa. Håll utkik här för uppdateringar om vilken destination det blir.

The Cube by Electrolux

Visit The Cube

 
Skicka till en vän

Skicka till fler vänner

Förhandsgranska e-postmeddelandet Hej, jag tänkte att du kanske kunde vara intresserad av detta

Stäng