Trender

Ett mer miljövänligt dricksvatten

Oavsett om det hämtades från en avlägsen vulkanö eller kom från en glaciär i Norge kunde vi under många år inte få nog av vatten på flaska. Smart marknadsföring gjorde flaskvatten till det självklara valet för alla med en hälsomedveten livsstil. Och som en konsekvens växte avfallsberget.

Med Source™ och Glacier™ kyl och frys behöver du inte köpa dyra plastflaskor med dricksvatten. Alla våra kylar/frysar med inbyggd vattenkran har ett filter som avlägsnar klor, sediment och orenheter. Det gör ditt kranvatten säkrare, hälsosammare och godare. Kranvattnet har dessutom blivit mycket bättre på många håll i Europa vilket gör att kranvatten idag är lika rent som flaskvatten.

Fast det handlar förstås inte bara om miljön. Det är helt enkelt praktiskt att ha tillgång till gott dricksvatten i köket, särskilt om det är kylt och filtrerat. Och om du jämför med kostnaden för vatten på flaska har du ännu ett tungt vägande argument.

Ett av de bästa sätten att hålla sin kropp i god form att dricka mycket vatten. Nästa gång du släcker törsten - välj kranvatten så gör du faktiskt en liten insats, för ditt välbefinnande och din ekonomi men också för miljön.

Upptäck fler trender för..
Hem

Små detaljer

Köket

Tvätt

Föregående artikel

Harmoni i köket

Nästa artikel

Fräscha livsmedel

 
Skicka till en vän

Skicka till fler vänner

Förhandsgranska e-postmeddelandet Hej, jag tänkte att du kanske kunde vara intresserad av detta

Stäng