Tillbehör
128 av 128
 • Electrolux - Tillbehör - EFH123

  Tillbehör

  EFH123


  0
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E206

  Dammsugarpåsar

  E206


  0
  (0)
 • Electrolux - Leksaker - ETY01

  Leksaker

  ETY01

  Låt din lilla hjälpreda hjälpa till med tvätten med detta leksaksstrykjärn från Electrolux. Detta verklighetstrogna Electrolux-strykjärn ger barn en leksak som ser ut och fungerar som ett riktigt strykjärn samtidigt som du kan se till att barnens leksaker smälter väl in i hemmet.


  0
  (0)
 • Electrolux - Leksaker - ETY03

  Leksaker

  ETY03

  Här är ditt barns favoritleksak. Denna häftiga röda dammsugare går att dra runt och städar precis som en riktig dammsugare. Leksaksdammsugaren finns också i blixtrande gult. Frigolitkulor för dammsugning ingår.


  0
  (0)
 • Electrolux - Leksaker - ETY06

  Leksaker

  ETY06

  Brygg lite glädje med denna leksakskaffebryggare från Electrolux. En kaffekanna med vipplock ingår som skjuts in i kaffebryggaren. Bryggarens lock går att öppna så att man kan fylla på vatten och på sidan av vattentanken finns en nivåindikator. Vattnet rinner ner i kannan, precis som på en riktig bryggare. Säker att leka med eftersom den inte värms upp.


  0
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E203B

  Dammsugarpåsar

  E203B

  s-bag® Anti Odour-ideallisk för djurägare. Denna dammsugarpåse i syntetmaterial har ett naturligt skikt av vax på insidan som effektivt neutraliserar dålig lukt. Eftersom den är helt tillverkad i syntet drar den heller inte åt sig fukt som en vanlig papperspåse kan göra och därmed förhindrar lukt. Anti Odour filtrerar även upp till 99% av pollen, sporer, damm, kvalster och allergener. Förpackningen innehåller 4 påsar.


  5
  (1)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E203

  Dammsugarpåsar

  E203


  5
  (1)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E210

  Dammsugarpåsar

  E210

  s-bag Ultra Long Performance är en avancerad dammsugarpåse i syntetmaterial med 5 liters volym och som håller upp till 80 % längre än vanliga dammsugarpåsar i papper. Den ger din dammsugare extrem sugkraft under påsens hela livslängd. Tack vare den utmärkta filtreringen i flerskiktsmaterialet fångas de allra minsta partiklarna upp och du får ren luft i ditt hem.Dammsugarpåsarna har en speciell vikning och en unik patenterad papperskonstruktion som gör det enkelt att passa in dem i dammsugaren. Påsen tas bort hygieniskt eftersom den försluts automatiskt, vilket förhindrar spill och gör påsbytet snabbt och rent.Innehåller 3 s-bag® ultra long performance.


  0
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E206B

  Dammsugarpåsar

  E206B

  Den högst filtrerande syntetpåsen från Electrolux. Idealisk för allergiker, filtrerar upp till 99,9% av allt damm och samlar även upp de minsta partiklarna så som pollen, sporer, kvalster och kattallergener ned till en storlek av 1 micron(det motsvarar 15ggr mindre än diametern av ett hårstrå). Den patenterade automatiskt förslutande öppningen förhindrar allt spill av damm och gör bytet av påse enklare. Extremt hygeniskt, påsen bidrar till ren luft i ditt hem, därför skyddas även din hälsa.Förpackningen innehåller 4 påsar.


  0
  (0)
 • Electrolux - Startkit till Dammsugare - ZE003

  Startkit till Dammsugare

  ZE003


  0
  (0)
 • Electrolux - Startkit till Dammsugare - USK9

  Startkit till Dammsugare

  USK9

  Allt du behöver för att fräscha upp och underhålla din nya UltraSilencer-dammsugare samlat i en sats: 4 s-bag® classic long performance, ett tvättbart Allergy Plus™-filter, ett universellt motorfilter att skära till och 4 s-fresh® luftfräscharpåsar med blomdoft som frigör en utsökt men tydligt ren blomdoft i ditt hem varje gång du dammsuger


  4,3333
  (3)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E201

  Dammsugarpåsar

  E201

  TEST_PRODUCT_SHORT_DESC: s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE is a synthetic bag which last up to 50% longer than a normal paper bag. Specially designed to provide long-lasting vacuum cleaning performance up to the moment the dust bag is full and ready for disposal.


  0
  (0)
 • Electrolux - Batteri - ZE034

  Batteri

  ZE034

  Skaffa dig extra tid med detta batteri om du har ett stort hem eller behöver städa en längre tid; detta fördubblar körtiden. Detta batteri förlänger din dammsugares körtid med upp till 50 minuter.


  0
  (0)
 • Electrolux - Batteri - ZE035

  Batteri

  ZE035

  Om du har ett stort hem eller behöver städa en längre tid, kan detta extra batteri fördubbla körtiden för din UltraPower. Detta batteri förlänger din dammsugares körtid med upp till 40 minuter.


  0
  (0)
 • Electrolux - Care set - E6DK4101

  Care set

  E6DK4101

  Ett komplett underhållsset för grundlig rengöring av din diskmaskin och som gör den skinande ren igen. Setet innehåller en flaska avkalkningsmedel och ett kilo diskmaskinsalt. De förhindrar att kalcium och kalkavlagringar börjar byggas upp i maskinen så att glansen på din servis bibehålls. Två stycken luftfräschare tar bort otrevliga lukter och lämnar en frisk och fräsch citrondoft inne i maskinen.


  0
  (0)
 • Electrolux - Droppskydd - E2WHD450

  Droppskydd

  E2WHD450

  Minimera risken för vattenskador på golv och köksinredning. Den här droppbrickan fördiskmaskiner är speciellt utformad med kanaler för att vattnet snabbt ska ledas fram tillen central punkt. Vattenläckage från en diskmaskin är oftast större och det är viktigt attman upptäcker läckan snabbt. Tack vare detta kan du åtgärda läckan innan denorsakar stora problem eller vattenskador.


  0
  (0)
 • Electrolux - Slang - E2WIS250A

  Slang

  E2WIS250A

  Förebygg översvämningar med vår tilloppsslang med säkerhetssystem. En ventil reagerar vid kontakt med vatten och stoppar flödet i händelse av en läcka. Ett litet fönster färgas rött för att indikera att slangen behöver bytas ut. Rak/vinklad anslutning med kopplingar och nätfilter, med maximalt tryck på 60 bar och 90°C. IMQ-, VDE- och WRAS-certifierad. Mått: 2,5 m, diameter 3/4", Ø 20/27 mm


  0
  (0)
 • Electrolux - Slang - E2WII250A

  Slang

  E2WII250A

  Att använda en korrekt vattenslang är nödvändigt för att få ett säkert och pålitligt vattensystem. Denna högkvalitativa tilloppsslang för kallvatten har testats och godkänts för Electrolux' tvättmaskiner. Rak/vinklad anslutning med kopplingar och IMQ-certifierad. Maximalt tryck på 60 bar och 25℃. Mått: 2,5 m, diameter 3/4", Ø 20/27 mm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Filter till luftrenare - EF109

  Filter till luftrenare

  EF109

  Maximera kvaliteten på luften i hemmet med dessa extra kolfilter. Detta originalkolfilter är speciellt utformat för Oxygen-luftrenare och fungerar tillsammans med ett HEPA-filter och ger dig en utmärkt luftrenande prestanda med reducering av dålig lukt. Allt du behöver göra är att byta filtret regelbundet. Denna förpackning innehåller 4x kolfilter.Detta HEPA filter passar följande luftrenare:OXYGEN Z9122, Z9124.


  4,5714
  (7)
 • Electrolux - Filter till luftrenare - EF103

  Filter till luftrenare

  EF103


  0
  (0)
 • Electrolux - Rengöringskit - E6RK4101

  Rengöringskit

  E6RK4101

  Ett komplett underhållsset för grundlig rengöring av ditt kylskåp och som gör att det ser skinande nytt ut igen. Setet innehåller en matta för att hålla frukt och grönt fräscha längre. Den ska användas i grönsakslådan för att låta luften cirkulera fritt vilket förhindrar att oönskade lukter eller mögel bildas. I paketet ingår även en flaska FrigoCare rengöringsspray, luktabsorberaren FreshPlus som neutraliserar dålig lukt och en mjuk, sköljbar trasa med ett unikt mönster för rengöring och fläckborttagning på djupet.


  0
  (0)
 • Electrolux - GSM Controlbox - CTRLBOX247

  GSM Controlbox

  CTRLBOX247


  0
  (0)
 • Electrolux - Rengöringskit för häll - E6HK2101

  Rengöringskit för häll

  E6HK2101

  Ett komplett underhållsset för grundlig rengöring av din glaskeramikhäll och som gör att den ser skinande ny ut igen. Setet innehåller två flaskor med Vitrocare hällrengöring som hjälper dig att ta bort fläckar och lämnar en skyddande film som gör framtida rengöring ännu enklare. En hällskrapa för att avlägsna fastbrända rester utan att repa ytan och en mjuk, sköljbar trasa med ett unikt mönster för rengöring och polering på djupet.


  0
  (0)
 • Electrolux - Rengöringskit - E6KK4101

  Rengöringskit

  E6KK4101

  Ett komplett underhållsset för grundlig rengöring av alla dina hushållsprodukter och gör att dem ser skinande nya ut igen. Setet innehåller en FrigoCare rengöringsspray som neutraliserar dålig lukt och gör det enkelt att få bort fläckar både intui och utanpå skåpet. En SteelCare rengöringsspray som rengör alla rostfria ytor och lämnar en skyddande film. Du behöver inte torka av eller skälja efter att du använt varken FrigoCare eller SteelCare. Och en OvenCare rengöringskräm för ugnar som effektivt tar bort smuts och rester samt en mjuk, sköljbar trasa med ett unikt mönster för rengöring och fläckborttagning på djupet.


  0
  (0)
 • Electrolux - Klippbart kolfilter - E3CGC402

  Klippbart kolfilter

  E3CGC402


  0
  (0)
 • Electrolux - Fettfilter - E3CGA102

  Fettfilter

  E3CGA102


  0
  (0)
 • Electrolux - Blad till hällskrapa - E6HUB102

  Blad till hällskrapa

  E6HUB102

  Utbytesblad som används tillsammans med skrapan för att rengöra keramikhällar. De är väldigt effektiva för att skrapa bort fastbrända matrester eller spill utan att repa hällen. Varje paket inkluderar tio blad som är enkla att byta.


  0
  (0)
 • Electrolux - Deluxe® Ångset - E9OOGC23

  Deluxe® Ångset

  E9OOGC23

  Stort ångtråg på 32,5 cm x 35,4 cm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Infinite Plancha - E9HL33

  Infinite Plancha

  E9HL33
  • UTSÖKTA GRILLRESULTAT, ÅRET OM
  • SNABB OCH JÄMN VÄRME
  • MINDRE MATFETT FÖR MAGRARE RÄTTER
  • ENKEL ATT RENGÖRA

  0
  (0)
 • Electrolux - Kolfilter - E3CFT29

  Kolfilter

  E3CFT29

  Att byta fläktfiltret är absolut nödvändigt för att bibehålla en ren och fräsch miljö i köket. Det aktiva kolet tar bort dålig lukt och absorberar fett när du lagar mat. Den smarta funktionen TimeStrip® Advisor varnar dig när det är dags att byta filter, ungefär var tredje eller fjärde månad för optimal prestanda. Filtret är giftfritt och flamsäkert. Mått: Ø 190 x 35 mm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Kolfilter - E3CFE190

  Kolfilter

  E3CFE190


  0
  (0)
 • Electrolux - Fettfilter med indikator - E3CGB002

  Fettfilter med indikator

  E3CGB002


  0
  (0)
 • Electrolux - Fettfilter med indikator - E3CGC362

  Fettfilter med indikator

  E3CGC362

  Att byta fläktfiltret är absolut nödvändigt för att bibehålla en ren och fräsch miljö i köket. Det aktiva kolet i vårt universala kolfilter har dubbla filter som gör det extra effektivt. Filtret tar bort dålig lukt och absorberar fett med hjälp av både ett aktivt kolfilter och ett av naturfiber. Filtret av naturfiber färgas rött när det är dags att byta filter. Bör bytas ungefär var tredje eller fjärde månad för optimal prestanda. Mått: Max 57 x 47 cm. Vikt: 360 + 130 g/m².


  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - SBEB2

  Tillbehör

  SBEB2


  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - SBEB1

  Tillbehör

  SBEB1

  Extra flaska till Sportsblender Mix&Go - Gör hälsosamma smoothies till hela familjen! Den extra flaskan är tillverkad i hårdplast(Tritan co-polyester) som gör den stryktålig. Den är även BPA-fri och kans maskindiskas.


  0
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarmunstycke - ZE119

  Dammsugarmunstycke

  ZE119


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - OT450XSH

  Överskåp

  OT450XSH

  450 mm högt överskåp med teleskopfunktion till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 450x595x623mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - OT500W

  Överskåp

  OT500W

  500 mm högt överskåp med teleskopfunktion till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 500x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - OT700W

  Överskåp

  OT700W

  700 mm högt överskåp med teleskopfunktion till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 700x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - O300W

  Överskåp

  O300W

  300 mm högt överskåp till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 300x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - O300XSH

  Överskåp

  O300XSH

  300 mm högt överskåp till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 300x595x623mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - O350W

  Överskåp

  O350W

  350 mm högt överskåp till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 350x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - O550W

  Överskåp

  O550W

  550 mm högt överskåp till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 550x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - O300XGH

  Överskåp

  O300XGH

  300 mm högt överskåp till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 300x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - O250W

  Överskåp

  O250W

  250 mm högt överskåp till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 250x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - OT350W

  Överskåp

  OT350W

  350 mm högt överskåp med teleskopfunktion till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 350x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - OT450W

  Överskåp

  OT450W

  450 mm högt överskåp med teleskopfunktion till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 450x595x623 mm.


  0
  (0)
 • No Brand - Överskåp - OT450XGH

  Överskåp

  OT450XGH

  450 mm högt överskåp med teleskopfunktion till kylskåp, frysskåp samt kyl-frysar. Mått 450x595x623mm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Avkalkningsmedel - ECKSE

  Avkalkningsmedel

  ECKSE

  Underhålls-kit för espressomaskiner innehållande avkalkning, rengöringstabletter samt rengöring för mjölkskumningsfunktionen


  0
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E212B

  Dammsugarpåsar

  E212B

  s-bag är den smarta påsen som passar de flesta av våra dammsugare. Det finns förpackningar i olika material som passar dina behov och för att optimera dammsugarens prestanda.s-bag GREEN är tillverkad av 100% naturligt förnyelsebart material. Den är gjord av oblekt biologiskt nedbrytbart material, naturligt gummi och återvunnet papper. Till och med förpackningen är gjord av 100% återvunnet material.Den innovativa dammsugarpåsen behåller 100% exceptionell prestanda i dammsugaren med ett reducerat CO2-utsläpp och mindre miljöpåverkan. 42% mindre icke-förnyelsebar energi används vid tillverkning av materialet i dammsugarpåsen. Mängden växthusgaser som släpps ut i atmosfären är dessutom 32% lägre.


  4
  (1)
 • Electrolux - Tillbehör - KIT10B

  Tillbehör

  KIT10B


  0
  (0)
 • Electrolux - Ugnsrengöring - E6OCS101

  Ugnsrengöring

  E6OCS101

  OvenCare högkvalitativa rengöringsspray löser enkelt upp fett och fastbrända matrester. Spraya helt enkelt på och torka av. Perfekt för att rengöra insidan av ugnen, grillgaller eller grillar, så att de ser ut som nya igen.


  0
  (0)
 • Electrolux - Rengöringskräm för rostfritt stål - E6SCC101

  Rengöringskräm för rostfritt stål

  E6SCC101

  SteelCare högkvalitativa formula rengör och polerar alla ytor i rostfritt stål på ett skonsamt sätt. Dessutom lämnar den en skyddande film som underlättar vid framtida rengöringar. Tillverkad med en formel som motverkar fingeravtryck. Dessutom kräver SteelCare ingen sköljning vilket gör att du enkelt kan rengöra fläktkåpor, ugnsluckor och diskbänkar utan att lämna märken på ytorna.


  0
  (0)
 • Electrolux - OvenCare Ugnsrengöring - E6OCC101

  OvenCare Ugnsrengöring

  E6OCC101

  OvenCare är en kraftfull och högkvalitativ rengöringskräm speciellt anpassad för fastbrända matrester och fett. Medlet rengör från alla rester i ugnen samt på bakplåtar och ugnsgaller. Skonsam och giftfri formula. Ska inte användas i självrengörande ugnar eller på katalytiska ytor.


  0
  (0)
 • Electrolux - Batteri - ZE036

  Batteri

  ZE036

  UltraPower utbytbart batteri 21,6V


  0
  (0)
 • Electrolux - Rengöringspray för rostfritt stål - E6SCS101

  Rengöringspray för rostfritt stål

  E6SCS101

  SteelCare högkvalitativa spray rengör och polerar alla rostfria ytor på ett skonsamt sätt. Dessutom lämnar SteelCare en skyddande film som underlättar vid framtida rengöringar. Tillverkad med en formel som motverkar fingeravtryck. Dessutom kräver den ingen sköljning vilket gör att du enkelt kan rengöra fläktkåpor, ugnsluckor och diskbänkar utan att lämna märken på ytorna.


  0
  (0)
 • Electrolux - Hällrengöring - E6HCC101

  Hällrengöring

  E6HCC101

  Vårt högkvalitativa rengöringsmedel VitroCare speciellt anpassat för glaskeramikhällar ger din spis en perfekt skinande ren häll. VitroCare avlägsnar fastbrända matrester och polerar din glaskeramikhäll mycket effektivt. Dessutom lämnar medlet en skyddande film som underlättar vid framtida rengöringar. Medlets repfria egenskaper gör att du kan rengöra hällen utan att den lämnar några repor på hällen.


  5
  (3)
 • Electrolux - Rengöringskit - E6WMI101

  Rengöringskit

  E6WMI101

  Håll din tvättmaskin ren och fräsch, och få den att fungera som om den vore så gott som ny igen. Vårt effektiva rengöringsmedel för tvättmaskiner rengör på djupet med kraftfulla enzymer och avfettningsmedel för att få bort smuts och avlagringar från luckbälgen, trumman och rör med mera utan risk för att lämna fläckar på kläder eller att dålig lukt uppstår. Medlet gör även så att tvättmaskinen går mer effektivt. Förpackningen innehåller två doser.


  4,6667
  (3)
 • Electrolux - Batteri - ZE037

  Batteri

  ZE037

  Extra batteri till UltraPower (25,2V)


  0
  (0)
 • Electrolux - Filter - EWFLJL3

  Filter

  EWFLJL3
  • Snabb filtrering
  • Certifierad vattenkanna och filter
  • Tål maskindisk
  • Byt till nytt filter

  0
  (0)
 • Electrolux - Filter - EWFLJL4

  Filter

  EWFLJL4
  • Snabb filtrering
  • Certifierad vattenkanna och filter
  • Tål maskindisk
  • Byt till nytt filter

  0
  (0)
 • Electrolux - Avfettningsmedel - E6DMH101

  Avfettningsmedel

  E6DMH101

  Håll din diskmaskin ren och fräsch. Med vårt rengöringsmedel får du bort fett och matrester som samlas där du inte kan se dem. På så vis motverkas obehagliga lukter och prestandan påverkas inte negativt.


  0
  (0)
 • Electrolux - Rengöring till luftkonditionering - E6ACS401

  Rengöring till luftkonditionering

  E6ACS401

  Fräscha upp din värmepump och få bort smuts och oönskade lukter. AirCare rengöringsspray är enkel att använda och fräschar upp din värmepump på nolltid. Du behöver bara spreja på rengöringsmedlet och du kan börja andas bättre och fräschare luft.


  0
  (0)
 • Electrolux - Universal bakplåt - E40HBAE1

  Universal bakplåt

  E40HBAE1

  Ibland kanske du behöver fler plåtar när du lagar mat eller bakar för festen eller gör flera rätter samtidigt. Vår utdragbara universalplåt har en justerbar bredd vilket gör att den passar i alla sorters ugnar. Non-stickbeläggning. Mått: Bredd: Justerbar mellan 38-52 cm. Djup: 33 cm. Höjd: 3 cm


  5
  (1)
 • Electrolux - Filter till luftrenare - EF108W

  Filter till luftrenare

  EF108W

  Förbättra luftkvaliteten i ditt hem med detta HEPA filter. Det ger dig fantastisk luftreningsprestanda och allt du behöve göra är att byta ut filtret regelbundet. Detta HEPA filter passar följande luftrenare: OXYGEN Z9122, Z9124.


  4,6
  (5)
 • Electrolux - Leksaker - ETY03N

  Leksaker

  ETY03N

  Här är ditt barns favoritleksak. Denna häftiga röda dammsugare går att dra runt och städar precis som en riktig dammsugare. Leksaksdammsugaren finns också i blixtrande gult. Frigolitkulor för dammsugning ingår.


  0
  (0)
 • Electrolux - WiFi Controlbox - Fristående - CONTROLBOXWIFI

  WiFi Controlbox

  CONTROLBOXWIFI
  • Klicka för att kyla ner
  • Ansluts med wifi
  • Var som helst, när som helst, hur som helst
  • Nära till hands 

  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - - - ERGOGRIP12

  Tillbehör

  ERGOGRIP12

  Electrolux Ergogrip-set har ett helt förseglat rörsystem så att du får kraftfull sugförmåga och överlägset städresultat. Handtaget är även ergonomiskt utformat och ger ett bekvämt grepp och bäst möjliga manövrerbarhet. För centraldammsugare.


  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - KIT11

  Tillbehör

  KIT11
  • Munstycke för ömtåliga ytor
  • Textilmunstycke
  • Tvättbar mikrofiberduk

  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - KIT12

  Tillbehör

  KIT12
  • Munstycke för ömtåliga ytor
  • Flexibelt fogmunstycke
  • AeroPro™ MiniTurbo-borste
  • För dammsugare med Ø 36mm oval anslutning

  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - KIT13

  Tillbehör

  KIT13
  • Textilmunstycke
  • AeroPro™ MiniTurbo-borste
  • För dammsugare med Ø 36mm oval anslutning
  • Innehåll

  4
  (1)
 • Electrolux - Tillbehör - - - ERGOGRIP10

  Tillbehör

  ERGOGRIP10

  Electrolux Ergogrip-set har ett helt förseglat rörsystem så att du får kraftfull sugförmåga och överlägset städresultat. Handtaget är även ergonomiskt utformat och ger ett bekvämt grepp och bäst möjliga manövrerbarhet. För centraldammsugare.


  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - - - TUBEPACK2

  Tillbehör

  TUBEPACK2

  GRUNDPAKET, 42 mm rörsystem (limfritt), 15 st 1,20 m, ljuddämpare, 11 st rak skarv, 10 klammer, 1 st Y-gren. 3 st koppling 45 grader, 2 st koppling 90 grader, 6 st koppling 90 grader mjuk, 1 st utblåsventil, 3 st adapter 50/42, 2 st Vägguttag, 2 st installationsdosa, 2 st förlängningsrör, 2+2 strömsladd.


  5
  (1)
 • Electrolux - Tillbehör - - - TUBEPACK1

  Tillbehör

  TUBEPACK1

  TILLÄGGSPAKET, 42 mm rörsystem (limfritt), , 7x1,20 m, 5 st rak skarv, 5 st klammer, 1 st Y-gren, 2 st koppling 45 grader, 2 st kopplingar 90 grader, 3 st koppling 90 grader mjuk, 1 st vägguttag, 1 st installationsdosa, 1 st förlängningsrör, 1+1st strömsladd.


  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - ZE112

  Tillbehör

  ZE112

  FlexPRO munstycke för Ultra Collection dammsugare (36mm). Extra tunt och smidigt, höjd 5cm. Med 180 grader rörligt munstycke är det lätt att städa mellan bordsben, runt möbler och i trånga skrymslen. Mjuk borst och hjul rengör hårda ytor varsamt.


  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - ZE116

  Tillbehör

  ZE116

  MiniTurbo borste för Ultra Collection dammsugare (36mm). Kraftfull roterande borste speciellt utformad för effektiv upptagning av hår och fibrer och idealisk för att smidigt och enkelt bli av med djurhår från soffor, möbler, trappor och bilklädseln.


  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - ZE117

  Tillbehör

  ZE117

  3-i-1 tillbehör för Ultra Collection dammsugare (36mm). Genialt verktyg för städning av olika typer av ytor. Växla enkelt mellan borste, fogmunstycke och möbelmunstycke för att lätt komma åt i soffan, bokhyllan, golv-och taklister och i trånga utrymmen.


  0
  (0)
 • Electrolux - Tillbehör - ZE125

  Tillbehör

  ZE125


  0
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarfilter - EFH12W

  Dammsugarfilter

  EFH12W

  Igensatta filter reducerar sugförmågan i dammsugaren. Om du rengör och byter filter regelbundet hjälper det till att bibehålla dess bästa prestanda. Detta hygienflter fångar upp de allra finaste partiklarna, t.ex. pollen, mögelsporer, allergener och exkrementer från dammkvalster. Vi rekommenderar att du sköljer filtret varje gång det ser smutsigt ut. Det ska sköljas under kranen och lämna det sedan för att torka innan det sätts tillbaka. Vi rekommenderar att filtret byts ut en gång per år eller när de är synligt smutsigt.


  0
  (0)
 • Electrolux - Filter - EWFLJL2

  Filter

  EWFLJL2
  • Snabb filtrering
  • Certifierad vattenkanna och filter
  • Tål maskindisk
  • Byt till nytt filter

  0
  (0)
 • Electrolux - Filter - EWFSJ1

  Filter

  EWFSJ1
  • Snabb filtrering
  • Certifierad vattenkanna och filter
  • Tål maskindisk
  • Byt till nytt filter

  0
  (0)
 • Electrolux - Filter - EWFSJ2

  Filter

  EWFSJ2
  • Snabb filtrering
  • Certifierad vattenkanna och filter
  • Tål maskindisk
  • Byt till nytt filter

  0
  (0)
 • Electrolux - Filter - EWFSJ3

  Filter

  EWFSJ3
  • Snabb filtrering
  • Certifierad vattenkanna och filter
  • Tål maskindisk
  • Byt till nytt filter

  0
  (0)
 • Electrolux - Filter - EWFSJ4

  Filter

  EWFSJ4
  • Snabb filtrering
  • Certifierad vattenkanna och filter
  • Tål maskindisk
  • Byt till nytt filter

  0
  (0)
 • Electrolux - Glashållare - E9DHGB01

  Glashållare

  E9DHGB01
  • Nu behöver du inte diska glasen för hand längre
  • Skinande rena. Helt säkert
  • Allt får plats
  • Universell storlek

  1
  (1)
 • Electrolux - Hällskrapa - E6HUE102

  Hällskrapa

  E6HUE102

  Med vår lätta skrapa speciellt anpassad för glaskeramikhällar och som inte repar hällen kan du effektivt och enkelt rengöra din spis från fastbrända matrester. Skrapan är enkel och säker att använda och får din spis att se skinande ny ut. Bladen kan bytas ut vid behov och säljs separat.


  4,3333
  (3)
 • Electrolux - Matlagningstimer - E4KTAT01

  Matlagningstimer

  E4KTAT01

  En 60-minuters äggtimer i rostfritt stål med sidenmatt finish som ser elegant ut i alla typer av kök.


  0
  (0)
 • Electrolux - Barnskydd - E4OHPR55

  Barnskydd

  E4OHPR55

  Vårt barnskydd för inbyggnadshällar håller barns nyfikna fingrar borta från heta kastruller och pannor så att de inte bränner sig. Det är ett universalskydd som passar alla inbyggnadshällar. Enkelt att installera. Mått: Min 50 cm - max 65 cm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Barnskydd - E4OHPR60

  Barnskydd

  E4OHPR60

  Vårt barnskydd för fristående spisar håller barns nyfikna fingrar borta från heta kastruller och pannor så att de inte bränner sig. Det är ett universalskydd som passar alla fristående spisar. Enkelt att installera. Mått: Min 40 cm - max 75 cm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Universal flaskhylla - E4RHBH01

  Universal flaskhylla

  E4RHBH01

  Håll dina drycker kylda med vår universala flaskhylla. Du kan förvara upp till tre flaskor 1,5 liters flaskor eller sex burkar på en höjd av endast tio cm. Ett smart sätt att spara utrymme samtidigt som du organiserar och optimerar utrymmet i ditt kylskåp. Mått: Längd: 330 mm, djup: 305 mm, höjd: 115 mm


  1,5
  (2)
 • Electrolux - FreshPlus Luktborttagare - E6RDO101

  FreshPlus Luktborttagare

  E6RDO101

  Fyll din kyl med läcker mat och njut av en ljuvlig, fräsch lukt. Luktabsorberaren FreshPlus neutraliserar starka dofter från fisk, ost, kött och andra livsmedel som har stark smak eller avger kraftig lukt. Den avger gradvis ett gift- och parfymfritt aktivt medel som absorberar lukter och är effektiv i upp till tre månader. Denär universal och kan användas till alla varumärken och modeller.


  0
  (0)
 • Electrolux - Islåda - E3FVTRA1

  Islåda

  E3FVTRA1

  Nu kan du alltid ha nygjorda fräscha isbitar hemma. Även perfekt för att spara fonder, örter eller överblivet vin för att laga till läckra och smakrika såser. Mått: 2 x 14 fyrkanter


  0
  (0)
 • Electrolux - TasteGuard Kolfilter - E3RWAF01

  TasteGuard Kolfilter

  E3RWAF01

  Att byta kolfilter i ditt kylskåp är absolut nödvändigt för optimal prestanda. Vårt aktiva kolfilter filtrerar luften och tar bort dålig lukt. Det håller maten fräschare längre och gör att du kan förvara livsmedel med starka dofter, som ost och lök, nära andra matvaror utan att det påverkar deras smak eller arom. Filtret ska bytas en gång per år och passar kylskåp med Clean Air Control, Taste Guard och Antibak Plus.


  0
  (0)
 • Electrolux - Termometer - E4RTDR01

  Termometer

  E4RTDR01


  0
  (0)
 • Electrolux - Droppskydd - E2RHK550

  Droppskydd

  E2RHK550

  Minimera risken för vattenskador på golv och köksinredning. Den här droppbrickan för kylskåp och frysar är särskilt utformad för att låta vatten rinna ut mot den främre kanten. Det gör att du kan upptäcka även mindre vattenläckor. Tack vare detta kan du åtgärda läckan innan den orsakar stora problem eller vattenskador. Mått: 55 cm bred.


  0
  (0)
 • Electrolux - Droppskydd - E2RHK600

  Droppskydd

  E2RHK600

  Minimera risken för vattenskador på golv och köksinredning. Den här droppbrickan för kylskåp och frysar är särskilt utformad med nedsänkningar över brickan. Det är för att vattnet ska kunna få en chans att dunsta av vid mindre läckage om droppskålen till exempel svämmar över. Vid större läckage rinner vattnet ut mot den främre kanten. Tack vare detta kan du åtgärda läckan innan den orsakar stora problem eller vattenskador.


  0
  (0)
 • Electrolux - Avklakningsanordning - E6WMA101

  Avklakningsanordning

  E6WMA101

  Denna smarta och miljövänliga lösning gör att du inte behöver användavanligt avkalkningsmedel för att kalka av din tvättmaskin. Den bryter ner kristallerna som orsakar kalkavlagringar som sedan spolas ut med avloppsvattnet. Perfekt för områden med hårt vatten och den är enkel att installera. Den förlänger livslängden hos dina produkter och hjälper även till att minska användningen av kemiska avkalkningsmedel. Livslängden är ungefär 5 år.


  4
  (1)
 • Electrolux - Disksalt - E6DMU101

  Disksalt

  E6DMU101

  Diskmaskinssalt förhindrar att kalcium och kalkavlagringar byggs upp vilket får ditt porslin att förlora sin glans. Det gör att diskmaskinen kan köras med optimal prestanda och ger ett fläckfritt resultat. Det speciella diskmaskinssaltet är den enda salttypen du bör använda i diskmaskinen eftersom ndra salttyper kan öka vattenhårdheten och orsaka stop i diskmaskinen.


  1
  (1)
 • Electrolux - Clean and Care - E6WMG100

  Clean and Care

  E6WMG100

  Avlagringar inne i tvätt- och diskmaskinen kan lämna fläckar eller märken på dina kläder eller porslin. Clean & Care rengöringsmedel tar effektivt bort kalkbeläggningar och avlagringar för ett skinande rent resultat. Innehåller varken fosfor eller ytaktiva ämnen vilket gör det idealiskt för regioner med hårt vatten. Regelbunden användning en gång per månad ger bibehållen optimal prestanda samtidigt som det även minskar energiförbrukningen genom att motverka avlagringar på element bland annat.


  5
  (1)
 • Electrolux - Tvättpåse - E4WSWB41

  Tvättpåse

  E4WSWB41
  • Tvättpåse för ömtåliga plagg

  0
  (0)
 • Electrolux - Monteringsram - E4YHMKP1

  Monteringsram

  E4YHMKP1
  • Utrymmesbesparande lösning

  3,5
  (6)
 • Electrolux - Bakplåtsdukar - E4OSBS01

  Bakplåtsdukar

  E4OSBS01


  0
  (0)
 • Electrolux - Droppskydd - E2WHD600

  Droppskydd

  E2WHD600

  Minimera risken för vattenskador på golv och köksinredning. Den här droppbrickan för diskmaskiner är speciellt utformad med kanaler för att vattnet snabbt ska ledas fram till en central punkt. Vattenläckage från en diskmaskin är oftast större och det är viktigt att man upptäcker läckan snabbt. Tack vare detta kan du åtgärda läckan innan den orsakar stora problem eller vattenskador.


  0
  (0)
 • Electrolux - Pizzasten - E9OHPS01

  Pizzasten

  E9OHPS01

  Hemligheten med pizzaugnar är de eldfasta tegelstenar som håller värmen och som gör att pizzan, focaccian eller andra typer av bröd och bakverk får den där äkta goda smaken när de gräddas. Med vår eldfasta pizzasten får du samma effekt med spröd och krispig botten. Setet innehåller pizzasten och bakspade i trä. Mått: 33 x 38 cm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Kastrull - E9KLSA01

  Kastrull

  E9KLSA01
  • Flerskiktsmaterial
  • Pålitlig teknologi
  • Passar perfekt på Electrolux induktionshällar
  • Diskmaskinssäker och ugnssäker

  0
  (0)
 • Electrolux - Deluxe® Ångset - PKKS8

  Deluxe® Ångset

  PKKS8

  Att ångkoka mat är en hälsosam och snabb tillagningsmetod som tar fram de bästa smakerna och texturerna hos varje ingredienserna. Tillaga dina maträtter med ånga med vårt ångset, precis som professionella kockar. Detta högkvalitativa set i rostfritt stål finns i alla möjliga storlekar för att matcha alla typer av ingredienser, från fisk och kött till ris och grönsaker. Små perforeringar gör att ångan kan cirkulera runt maten samtidigt som den skyddas från att ligga i överflödigt vatten så maten verkligen ångas istället för att kokas. Tål maskindisk. Storlekar(B x D): 11 x 17 cm, 16 x 17 cm, 16 x 26 cm och 13 x 32 cm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Infinite Plancha - INFI-GRILL

  Infinite Plancha

  INFI-GRILL

  Med vår stekhäll Infinite Plancha för induktionshällar kan du njuta av nygrillade saftiga stekar, grillade grönsaker eller varför inte nygrillade skaldjur? Infinite Plancha har en räfflad yta för att grilla och en plan yta för att steka. Om du har Electrolux bryggfunktion (Bridge-funktion) kan du dessutom koppla samman två zoner och använda båda ytorna samtidigt. Infinite Plancha har non-stick behandlad yta som gör den lätt att rengöra och den är ugnsäker upp till 200 ºC. Mått: 24 x 46,5 cm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Universalt ugnsgaller - E4OHGRI1

  Universalt ugnsgaller

  E4OHGRI1

  Skapa lite extra utrymme med vårt utdragbara ugnsgaller. Det är enkelt att justera och är idealiskt att använda när du lagar mat för fester. Inga verktyg eller extra beslag krävs och gallret kan även användas i kylskåp och som grillgaller till din utegrill. Enkelt att rengöra i diskmaskinen. Mått: Bredd: Justerbar mellan 35-56 cm. Djup: 32 cm.


  5
  (1)
 • Electrolux - Köttermometer - E4TAM01

  Köttermometer

  E4TAM01


  0
  (0)
 • Electrolux - MicroCare Rengöringsmedel - E6MCS101

  MicroCare Rengöringsmedel

  E6MCS101

  Vårt kraftfulla rengöringsmedel MicroCare av hög kvalitet löser upp fett och fläckar både inuti och utanpå mikrovågsugnen. Medlet avlägsnar bakterier, mögel och ovälkomna lukter på ett effektivt sätt samtidigt som det är miljövänligt och giftfritt.


  0
  (0)
 • Electrolux - SousVide-påsar - E3OS

  SousVide-påsar

  E3OS
  • Upplev den fantastiska smaken med SousVide

  0
  (0)
 • Electrolux - Sauteuse - E9KLCS01

  Sauteuse

  E9KLCS01
  • Flerskiktsmaterial
  • Pålitlig teknologi
  • Passar perfekt på Electrolux induktionshällar
  • Diskmaskinssäker och ugnssäker

  0
  (0)
 • Electrolux - Digital Termometer - E4KTD001

  Digital Termometer

  E4KTD001


  0
  (0)
 • Electrolux - Pastainsats - E9KLPS01

  Pastainsats

  E9KLPS01

  Pastainsatsen i Infinite Chef Collection är designad för att använda tillsammans med vår gryta på 9l. Pastainsatsen med sina rejäla handtag gör att det är smidigt att hälla av pastan utan risk för att bränna sig. Bara lyft ur insatsen och vattnet rinner av ner i grytan. Tål maskindisk. Mått: Ø 24 cm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Infinite Wok - INFI-WOK

  Infinite Wok

  INFI-WOK

  Woka spännande och variationsrika maträtter med vår exklusiva Infinite Wok för induktionshällar. Woka på äkta traditionellt vis men med snabb och energibesparande induktionsteknik som gör att du kan kontrollera temperaturen exakt och precist. Tack vare den innovativa stödringen kan du använda samma naturliga rörelser som hos en rundad wok, utan att den flyttar sig på hällen. Dessutom är den praktisk att använda vid servering eftersom stödringen inte blir varm och den är ju även vacker att se på.


  0
  (0)
 • Electrolux - Mikrolock - E4MWCOV1

  Mikrolock

  E4MWCOV1

  Koncentrerar värmen runt rätten och ser till att bevara smakerna och safterna under tillagningen i mikrovågsugnen. Mikrolocket förhindrar även stänk och fläckar inuti mikrovågsugnen. Tillverkat av slitstark plast som tål maskindisk. Mått: Ø 265 mm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Kolfilter - E3CFE150

  Kolfilter

  E3CFE150

  Att byta fläktfiltret är absolut nödvändigt för att bibehålla en ren och fräsch miljö i köket. Det aktiva kolet tar bort dålig lukt och absorberar fett när du lagar mat. Den smarta funktionen TimeStrip® Advisor varnar dig när det är dags att byta filter, ungefär var tredje eller fjärde månad för optimal prestanda. Filtret är giftfritt och flamsäkert. Mått: 435 x 216 x 25 mm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Kolfilter - E3CFE28

  Kolfilter

  E3CFE28

  Att byta fläktfiltret är absolut nödvändigt för att bibehålla en ren och fräsch miljö i köket. Det aktiva kolet tar bort dålig lukt och absorberar fett när du lagar mat. Den smarta funktionen TimeStrip® Advisor varnar dig när det är dags att byta filter, ungefär var tredje eller fjärde månad för optimal prestanda. Filtret är giftfritt och flamsäkert. Mått: Ø 240 x 33 mm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Kolfilter - E3CFLBS1

  Kolfilter

  E3CFLBS1

  Ett rent fläktfilter är absolut nödvändigt för att bibehålla en ren och fräsch miljö i köket. Detta högkvalitativa kolfilter är av så kallad Longlife typ med extra lång livslängd, vid normal användning ca 3 år. Det aktiva kolet tar bort dålig lukt och absorberar fett när du lagar mat. Kolfiltret är sköljbart och ska rengöras ungefär var tredje eller fjärde månad för optimal prestanda. Metallfilter med ram medföljer. Mått: Metallfilter 255 x 460 mm, kolfilter 237 x 433 x 22 mm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Stekpanna - E9KLFP01

  Stekpanna

  E9KLFP01
  • Flerskiktsmaterial
  • Pålitlig teknologi
  • Passar perfekt på Electrolux induktionshällar
  • Diskmaskinssäker och ugnssäker

  0
  (0)
 • Electrolux - Teleskopskenor - E4OHTR11

  Teleskopskenor

  E4OHTR11

  Med teleskopskenor kan du sätta in och ta ut dina maträtter ur ugnen utan risk för att bränna sig. De är enkla att montera genom att snäppa fast dem på de existerande ugnstegarna. De har SafeStop som förhindrar att skenorna glider ur eller tippar framåt. Glidskenorna är för en nivå och passar alla Electrolux XXL-ugnar med 74 liters ugnsytrymme.−Säkerhetsstoppen hindrar grillgaller eller plåtar att falla av skenorna−Lätt att klämma fast i de befintliga ugnsstegarna−1 nivå som är efterbehandlade med stål


  5
  (1)
 • Electrolux - Stor gryta - E9KLSP01

  Stor gryta

  E9KLSP01
  • Flerskiktsmaterial
  • Pålitlig teknologi
  • Passar perfekt på Electrolux induktionshällar
  • Diskmaskinssäker och ugnssäker

  0
  (0)
 • Electrolux - Traktörpanna - E9KLLC01

  Traktörpanna

  E9KLLC01
  • Flerskiktsmaterial
  • Pålitlig teknologi
  • Passar perfekt på Electrolux induktionshällar
  • Diskmaskinssäker och ugnssäker

  0
  (0)
 • Electrolux - Stekpannor 2-pack - E9KLFPS2

  Stekpannor 2-pack

  E9KLFPS2

  Den hemliga ingrediensen till välsmakande mat är dina köksredskap. Funktion och prestanda kombineras i den här uppsättningen av champagnefärgade non-stick stekpannor. Med en magnetisk botten och sammanfogad aluminiumbeläggning är de pålitliga och stryktåliga. De har utformats med hjälp av professionella kockar och är idealiska för att steka, fräsa och bryna med lite eller inget fett. Alla pannor har nonstickbeläggning och ger snabb och jämn värme. De är ugnssäkra upp till 250 ºC och har certifierad nonstickbeläggning från DUPONT. Mått: Ø 26 cm och Ø 30 cm


  0
  (0)
 • Electrolux - Chinois Sil - E9KLCS01A

  Chinois Sil

  E9KLCS01A

  När du vill göra silkeslena såser eller krämer kommer vårt professionella chinois sil väl till användning. Tack vare sin koniska form och fina hål kan du använda den tillsammans med sauteusen för att sila såser eller soppor på ett enkelt sätt.Infinite Chef Collection från Electrolux är framtagen och designad i sammarbete med professionella kockar för att utnyttja kraften och precisionen av induktionsteknik till fullo och få ut de absolut bästa smakerna från varje ingrediens.Som utvald leverantör till över hälften av alla världsberömda Guide Michelin-restauranger har Electrolux en unik inblick i de tuffa krav som ställs av proffskockar. Så de är inte bara läckra att se på, de levererar även ett fantastiskt resultat. Mått: Ø 22 cm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Startkit till Dammsugare - VCSK2

  Startkit till Dammsugare

  VCSK2


  0
  (0)
 • Electrolux - Rengöringsset Ånga - E6OK3101

  Rengöringsset Ånga

  E6OK3101

  Set för att rengöra ångugnar som innehåller avkalkningsmedel, ugnsrengöring och en rengöringstrasa.


  0
  (0)
 • No Brand - Pedestal - NPEDW

  Pedestal

  NPEDW


  0
  (0)