Tillbehör till kaffebryggare

Upptäck nya smaker med våra kaffekapslar. Och håll din kaffebryggare i fint skick med avkalkare och utbytbara vattenfilter.

Upptäck våra tillbehör

Tillbehör till kaffebryggare (4 produkter)

Filter

Typ

4 produkter

 • ECKSE

  Avkalkning och rengöring

  ECKSE

  Underhålls-kit för espressomaskiner innehållande avkalkning, rengöringstabletter samt rengöring för mjölkskumningsfunktionen


  (0)
 • AMM8763

  Kaffekapslar

  AMM8763

  Det perfekta komplementet till Electrolux Favola espressomaskin. Lavazza A Modo Mio espresso kapslar säkerställer att man får perfekt utsökt espresso varje gång. Lavazza A Modo Mio Passionale har en mörk, sammetslen och rund smak. Den livfulla kvaliteten, komplexiteten och värmen hos denna blandning kommer helt säkert att övertyga dig. Med mörkare rostning, stor fyllighet och smak ger blandningen en sammetslen espresso, perfekt för en cappuccino. Passionale är höjdpunkten av Lavazzas 110-åriga passion och expertis inom utveckling av italienskt kaffe.


  (0)
 • AMM8703

  Kaffekapslar

  AMM8703

  Njut av en kopp fylligt och balanserat koffeinfritt kaffe. En exceptionell blandning med fyllig och söt arabica från Brasilien - koffeinfri tack vare en helt naturlig metod som gör att aromerna bevaras. Bönorna rostas sedan för att framhäva kaffets fylliga och balanserade karaktär. Den äkta italienska espresson, naturligt koffeinfri.


  (0)
 • AMM8652

  Kaffekapslar

  AMM8652

  Detta intensiva, fylliga och välrundade kaffe fångar alla dina sinnen i ett ögonblick av fullständig njutning. En kombination av kaffesorter från Sydostasien med en rik fyllig smak och kryddiga toner, skickligt blandad med fyllig arabica från Brasilien och lent milt kaffe från Indiens högland - en espresso som utmärker sig för sin långa eftersmak, fyllighet och kryddiga arom. Den äkta intensiva italienska espresson.


  (0)