Leksaker (9 produkter)

Filter

9 produkter

 • ETY01N

  Leksaker

  ETY01N

  Låt din lilla hjälpreda hjälpa till med tvätten med detta leksaksstrykjärn från Electrolux. Detta verklighetstrogna Electrolux-strykjärn ger barn en leksak som ser ut och fungerar som ett riktigt strykjärn samtidigt som du kan se till att barnens leksaker smälter väl in i hemmet.


  (0)
 • ETY02N

  Leksaker

  ETY02N

  Städningen blir rena barnleken med denna fräsiga gula leksaksdammsugare. Denna verklighetstrogna leksak ser ut och fungerar som en riktig dammsugare, vilket gör den ännu roligare att leka med som du kan se till att barnens leksaker smälter väl in i hemmet.


  (0)
 • ETY04N

  Leksaker

  ETY04N

  Maskinen har ett tvättmedelsfack som kan öppnas, en kontrollpanel med tryckknappar, programvred och upplyst display. Tvättmaskinslucka kan öppnas för att lägga in och ta ut tvätten och trumman roterar både fram- och baklänges så att kläderna kastas runt ordentligt. Den låter som en riktig tvättmaskin och har en vattensimuleringseffekt i lucka så att det ser ut som om maskinen fylls med vatten när man tvättar.


  (0)
 • ETY05N

  Leksaker

  ETY05N

  Denna verklighetstrogna Electrolux-brödrost ger barn en leksak som ser ut och fungera som en riktig brödrost samtidigt som du kan se till att barnens leksaker smälter väl in i hemmet. Två brödskivor i plast ingår Med hjälp av en spak på sidan av brödrosten sänker man ner skivorna i rosten. Efter några sekunder hoppar skivorna upp. Säker att leka med eftersom den inte värms upp.


  (0)
 • ETY06N

  Leksaker

  ETY06N

  Brygg lite glädje med denna leksakskaffebryggare från Electrolux. En kaffekanna med vipplock ingår som skjuts in i kaffebryggaren. Bryggarens lock går att öppna så att man kan fylla på vatten och på sidan av vattentanken finns en nivåindikator. Vattnet rinner ner i kannan, precis som på en riktig bryggare. Säker att leka med eftersom den inte värms upp.


  (0)
 • ETY07N

  Leksaker

  ETY07N

  Låt din lilla hjälpreda vara med och baka med hjälp av en egen leksakselvisp. Vispen är försedd med en på/av-knapp och de roterande visparna kan tas bort. Visparna är tillverkad i mjuk och böjlig plast för att inte skada små fingrar när vispen går. När man kör med vispen låter den verklighetstroget.


  (0)
 • ETY08N

  Leksaker

  ETY08N

  Med dessa köksredskap ser du till att dina barn och deras vänner har roligt i timtal. Dessa verklighetstrogna leksaker ser ut och fungerar som riktiga köksgeråd, vilket gör dem än roligare att leka med. som du kan se till att barnens leksaker smälter väl in i hemmet.


  (0)
 • ETY09N

  Leksaker

  ETY09N

  Uppmuntra barnens matlagningsglädje med hjälp av denna interaktiva leksaksspis från Electrolux. Leksaksspisen har tryckknappar och vridbara reglage och har två olika matlagningsljud. De fyra keramiska spiselementen lyser upp. En långpanna ingår och spisen har en undre lucka med plats för grytor och kastruller. Säker att leka med eftersom spisen inte värms upp.


  (0)
 • ETY03N

  Leksaker

  ETY03N

  Här är ditt barns favoritleksak. Denna häftiga röda dammsugare går att dra runt och städar precis som en riktig dammsugare. Leksaksdammsugaren finns också i blixtrande gult. Frigolitkulor för dammsugning ingår.


  (0)