Gilla produkten. Ge oss dina åsikter. Vinn.

Ge oss dina åsikter

Vinn ett pris

Om du älskar din produkt från Electrolux, berätta det för oss. Då kommer du med i urvalet av vinnare för en av våra mest populära mixers. Vi utser en lycklig vinnare slumpvis varje vecka.

Priset

Sport Mini Mixer med en extra sportflaska

Ta med dig dina smoothies

Med priset får du mer tid över. Med Sport Mini Mixer är det så enkelt att göra smoothies att du kan göra dem var som helst, när som helst. Du blandar ingredienserna direkt i denna lätta, bärbara flaska (600 ml). Det är den perfekta reskamraten när du behöver en extra vitaminkick.

En fint mixad fisksoppa
Supergoda soppor

Gör silkeslena soppor enkelt. Flaskan är värmetålig, vilket gör att du kan välja mellan en värmande buljong eller en uppfriskande dryck.

Dina åsikter betyder mycket

Vi vill höra vad du tycker om våra produkter. Dina åsikter är så viktiga för oss när det gäller att tillverka produkter som du älskar att ha hemma. På bara tre steg kan du vara den lyckliga mottagaren av en helt ny mixer.

Så här berättar för oss vad du tycker

Sports Mini Mixer
1
Välj din produkt

Sök via produktkategorier på vår hemsida i det övre navigeringsfältet. När du har hittat din produkt, ska du klicka på länken Ge oss dina åsikter.

2
Skapa ditt användarkonto

För att ge oss dina åsikter måste du skapa ett Electrolux-konto. Då kan du berätta för oss vad du tycker, registrera produkter och få tillgång till nyheter och uppdateringar.

3
Ge oss dina åsikter

Berätta vad du tycker om produkten. Inkludera information om hur du använder produkten och hur den är jämfört med tidigare köp.

Tack och lycka till!

Läs villkoren