Din garderob är värd mycket. Ta hand om den.

Ge dina kläder den omsorg de förtjänar

Den nya generationens tvättmaskiner tvättar och vårdar dina kläder så skonsamt att de passar även de mest ömtåliga av plagg. Resultatet blir att dina kläder ser nya ut längre.

Kläder | Electrolux | Klädvård

Din garderob är värd mer än du tror

Våra kläder är en viktig del av vår personlighet, och vi lägger en hel del tid och kärlek på att utforma vår garderob. Den svenska genomsnittsgarderoben är till exempel värd 100 049 kr. Vi har byggt en kalkylator där du enkelt kan räkna ut värdet på din egen garderob.

Visa tvättmaskiner
Calle, Penny, Bea Szenfeld - Electrolux

Bea Szenfeld: Att tvätta är enkelt

Möt modeskaparen Bea Szenfeld som designat kläder åt Björk, Lady Gaga och Loreen. Hon har lång och gedigen erfarenhet av att ta hand om känsliga plagg och fina material. Se vår film där Bea besöker familjen Schulman och berättar för Penny och Calle Schulman hur man bäst tar hand om sina kläder.

Visa kombinerade tvättmaskiner och torktumlare
Bea-Szenfeld-porträtt

Upptäck våra ång- och ylleprogram

Klädvårdsexperten och modeskaparen Bea Szenfeld demonstrerar våra ång- och ylleprogram i två enkla tutorials. Ylle är ett fantastiskt material som dessutom är enkelt att vårda i våra Woolmark-certifierade tvättmaskiner och torktumlare. 

Visa torktumlare
Electrolux_tvättmaskin_skonsam_fiber

Upptäck UltraCare, det bästa inom tvätt och klädvård.

Tvätta riktigt rent i låga temperaturer. Den mjukgörande effekten hos UltraMix-systemet löser upp tvättmedlet innan det når dina kläder. Tvättmedlet kan då nå djupare in i varje fiber och skonsamt rengöra även de mest ömtåliga plagg på ett unikt sätt.

Läs mer