Tutorials

Bea Szenfeld visar hur du bäst tar hand om dina kläder

Få dina kläder att se nya ut längre med hjälp av Beas tips. Den nya generationens tvättmaskiner är så skonsamma och vårdande att tvätten inte sliter på plaggen utan istället blir som ett spa för dina kläder. 

Tvätta ull i maskin

Visste du att man kan tvätta ylleplagg i tvättmaskinen, även om tvättrådet lyder "endast handtvätt"? I Woolmark-certifierade maskiner kan du både tvätta och tumla ylle, utan att riskera att plaggen krymper eller förlorar passformen. De håller sig dessutom mjuka och fräscha. Vår ambassadör Bea Szenfeld visar hur det går till. 

Vårda dina kläder med ånga

Älskar du skjortor men inte att stryka? UltraCare-maskinernas ångprogram slätar ut kläderna och får dem att kännas nya och fräscha. 

Ångning är ett perfekt alternativ när plaggen inte är så smutsiga utan bara behöver fräschas upp. Ångprogrammet är dessutom så skonsamt att du kan använda det till ömtåliga plagg som du annars kanske skulle lämnat på kemtvätt.  

Se vår tutorial där Bea visar hur man vårdar sina favoritplagg med hjälp av ånga.

Electrolux_tvättmaskin_skonsam_fiber

Upptäck UltraCare, det bästa inom tvätt och klädvård.

Tvätta riktigt rent i låga temperaturer. Den mjukgörande effekten hos UltraMix-systemet löser upp tvättmedlet innan det når dina kläder. Tvättmedlet kan då nå djupare in i varje fiber och skonsamt rengöra även de mest ömtåliga plagg på ett unikt sätt.

Läs mer