Bea Szenfeld: Att tvätta är enkelt

Möt modeskaparen Bea Szenfeld

Bea är en designer som älskar att använda sig av ovanliga och ömtåliga material. Hon vet därför bättre än de flesta hur man ger sina kläder den omsorg de förtjänar. I filmen får vi följa med när hon besöker Calle och Penny Schulman för att hjälpa dem att ta bättre hand om sina favoritplagg.

 • Tvättråd med Calle Schulman & Bea Szenfeld
  Tvättråd med Calle Schulman & Bea Szenfeld
  now playing
 • Ånga kläder med Bea Szenfeld
  Ånga kläder med Bea Szenfeld
  now playing
 • Bea Szenfeld tvättar ull i maskin
  Bea Szenfeld tvättar ull i maskin
  now playing
 • Om Bea

  Bea Szenfeld föddes 1972 i Polen och flyttade till Sverige med sin familj i början av 80-talet. Hon utvecklade tidigt ett intresse för mode och textilier och är idag en hyllad och uppmärksammad modedesigner och konstnär. Bea är utbildad vid Beckmans Designhögskola, har vunnit flera priser för sina skapelser och har klätt artister som Björk, Lady Gaga och Loreen.

  Sitt stora modeintresse fick Bea av sin mormor, som var sömmerska och lärde Bea sy, tvätta och ta hand om kläder redan som liten. Bea har en bakgrund som bygger på omsorg om material och hon vänder sig emot den slit-och-släng-kultur som ibland finns i modevärlden och förespråkar att ta väl hand om innehållet i sin garderob. Bea har nu teamat upp med Electrolux för att lära en ny generation om hur man på bästa sätt tar hand om sina kläder. Möjligheterna är helt andra nu än på Beas mormors tid, och det är hög tid att tänka till och lära om.

  Bea_Szenfeld_modedesigner
  Electrolux_tvättmaskin_skonsam_fiber

  Upptäck UltraCare, det bästa inom tvätt och klädvård.

  Tvätta riktigt rent i låga temperaturer. Den mjukgörande effekten hos UltraMix-systemet löser upp tvättmedlet innan det når dina kläder. Tvättmedlet kan då nå djupare in i varje fiber och skonsamt rengöra även de mest ömtåliga plagg på ett unikt sätt.

  Läs mer