Dammsugartillbehör

Byt dammsugarpåsar och filter till din dammsugare och fortsätt att skydda ditt hem från damm och allergener.

Upptäck våra tillbehör

Tillbehör (34 produkter)

Filter

Typ

34 produkter

 • ZE119

  Dammsugarmunstycke

  ZE119


  (0)
 • E210B

  Dammsugarpåsar

  E210B

  s-bag® ultra long performance ger en optimal prestanda hos din dammsugare med en hög nivå av sugkraft under påsens hela livslängd. Tack vare den utmärkta filtreringen fångas även de allra finaste dammpartiklarna upp och du får ren luft i ditt hem. Prestanda har testats och godkänts av det oberoende testinstitutet TÜV Rheinland Group.


  (0)
 • UMP1

  Startkit till Dammsugare

  UMP1

  s-bag® ultra long performance är den senaste dammsugarpåsen i s-bag® familjen. Med extrem sugförmåga under hela påsens livslängd räcker den längre än andra dammsugarpåsar på marknaden. Tack vare s-bag® ultra long performance flerlagers helsyntetiska material ger den fantastisk filtrering och även de minsta partiklar samlas upp och ger ett renare och hälsosammare hem.Denna förpackningen nnehåller 8 s-bag® ultra long performance


  (0)
 • B2CE203H

  Dammsugarpåsar

  B2CE203H

  s-bag är den smarta påsen som passar de flesta av våra dammsugare. Det finns förpackningar i olika material som passar dina behov och för att optimera dammsugarens prestanda.s-bag Anti-Odour-dammsugarpåsen är en unik påse som effektivt neutraliserar otrevliga lukter som utvecklas inuti dammsugaren, perfekt för husdjursägare.Till skillnad från vanliga dammsugarpåsar i papper som absorberar fukt, används ett syntetiskt material som är täckt med ett luktabsorberande vax i s-bag Anti-Odour-dammsugarpåsen och fångar upp otrevliga lukter och förhindrar dem från att ta sig ur dammsugaren.


  (0)
 • GSK1

  Startkit till Dammsugare

  GSK1

  Startkit speciellt framtagen till våra GREEN dammsugare. Startkit GREEN - en miljövänlig lösning som innehåller s-bag® GREEN dammsugaråsar, Allergy Plus sköljbart filter, s-fresh™ grandoft.s-bag® GREEN är en innovativ dammsugarpåse tillverkad av oblekt majsstärkelse, naturligt gummi och återvunnen kartong. Förpackningen är även den tillverkad av 100% återvunnet material.


  (0)
 • ES01

  Dammsugarpåsar

  ES01

  Electrolux original dammsugarpåsar tillverkade av syntetmaterial är speciellt framtagna för att passa till din Electrolux UltraOneMini dammsugare.Påsar av syntetmaterial ger dammsugaren en bättre prestanda tills att påsen är full och behöver bytas. Innehåller 4 påsar och ett motorfilter.


  (0)
 • EFS1W

  Dammsugarfilter

  EFS1W

  Electrolux Allergy Plus orginalfilter som är sköljbart och fångar upp även de minsta partiklarna som pollen, sporer och allergener. Allergy Plus filtret har tillägnats ECARF’s kvalitetssigill för dess utmärkta filtrering. Huvudmålet för ECARF(European Centre for Allergy Research Foundation) är att verka för en ökad medvetenhet och kunskap omkring allergi.Vi rekommenderar att du sköljer filtret varje gång det blir synligt nedsmutsat. Sklölj det försiktigt under en kran med ljummet vatten och låt filtret torka innan det sätts tillbaka.


  (0)
 • ES102

  Dammsugarpåsar

  ES102

  Högpresterande syntetpåse som räcker 50% längre än en vanlig papperspåse. Om du fortsätter att dammsuga med en påse som är mer än halvfull, kommer dammupptagningen snart reduceras. Så är det inte med våra syntetiska dammpåsar. Påsarna är speciellt utformade för att ge en långvarig prestanda fram till dess att dammpåsen är full och redo att slängas. Passar modell Z961. Förpackningen nnehåller 4 påsar.


  (0)
 • EFH12W

  Dammsugarfilter

  EFH12W

  Igensatta filter reducerar sugförmågan i dammsugaren. Om du rengör och byter filter regelbundet hjälper det till att bibehålla dess bästa prestanda. Detta hygienflter fångar upp de allra finaste partiklarna, t.ex. pollen, mögelsporer, allergener och exkrementer från dammkvalster. Vi rekommenderar att du sköljer filtret varje gång det ser smutsigt ut. Det ska sköljas under kranen och lämna det sedan för att torka innan det sätts tillbaka. Vi rekommenderar att filtret byts ut en gång per år eller när de är synligt smutsigt.


  (0)
 • EFH12

  Dammsugarfilter

  EFH12

  Igensatta filter reducerar sugförmågan i dammsugaren. Om du rengör och byter filter regelbundet hjälper det till att bibehålla dess bästa prestanda. Detta Hygiene Filter™ fångar upp de allra finaste partiklarna, t.ex. pollen, mögelsporer, allergener och exkrementer från dammkvalster. Det renar luften, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.


  (0)
 • E201M

  Dammsugarpåsar

  E201M

  s-bag® classic long performance-dammsugarpåse - originaldammsugarpåse i syntetmaterial som räcker 50 % längre än vanliga dammsugarpåsar i papper. Det slitstarka syntetmaterialet i dammsugarpåsen s-bag® classic long performance ser till att dammsugaren behåller än hög uppsugningsförmåga ända tills dammsugarpåsen är full och dags att slänga.Alla s-bag®-dammsugarpåsar är designade med en särskild vikning och unik patenterad kartong som gör att de enkelt passar de flesta Electrolux-dammsugare. Dammsugarpåsen är dessutom lätt att placera i dammsugaren och det slutna systemet gör att du enkelt och hygieniskt kan ta bort påsen utan spill.Innehåll: 12 s-bag® classic long performance-dammsugarpåsar


  (10)
 • B2CE201H

  Dammsugarpåsar

  B2CE201H

  s-bag är den smarta påsen som passar de flesta av våra dammsugare. Det finns förpackningar i olika material som passar dina behov och för att optimera dammsugarens prestanda.s-bag Classic Long Performance är en dammsugarpåse i syntetmaterial som håller 50 gånger längre än vanliga dammsugarpåsar i papper. Det slitstarka syntetmaterialet ser till att dammsugaren behåller en hög uppsugningsförmåga ända tills dammsugarpåsen är full och dags att slänga. Med den innovativa vikningen är kapaciteten 50 gånger större än för en platt dammsugarpåse i syntetmaterial.


  (0)
 • E212B

  Dammsugarpåsar

  E212B

  s-bag är den smarta påsen som passar de flesta av våra dammsugare. Det finns förpackningar i olika material som passar dina behov och för att optimera dammsugarens prestanda.s-bag GREEN är tillverkad av 100% naturligt förnyelsebart material. Den är gjord av oblekt biologiskt nedbrytbart material, naturligt gummi och återvunnet papper. Till och med förpackningen är gjord av 100% återvunnet material.Den innovativa dammsugarpåsen behåller 100% exceptionell prestanda i dammsugaren med ett reducerat CO2-utsläpp och mindre miljöpåverkan. 42% mindre icke-förnyelsebar energi används vid tillverkning av materialet i dammsugarpåsen. Mängden växthusgaser som släpps ut i atmosfären är dessutom 32% lägre.


  (1)
 • KIT10B

  Tillbehör

  KIT10B


  (0)
 • ZE036

  Batteri

  ZE036

  UltraPower utbytbart batteri 21,6V


  (0)
 • ZE037

  Batteri

  ZE037

  Extra batteri till UltraPower (25,2V)


  (0)
 • ERGOGRIP12

  Tillbehör

  ERGOGRIP12

  Electrolux Ergogrip-set har ett helt förseglat rörsystem så att du får kraftfull sugförmåga och överlägset städresultat. Handtaget är även ergonomiskt utformat och ger ett bekvämt grepp och bäst möjliga manövrerbarhet. För centraldammsugare.


  (0)
 • ERGOGRIP10

  Tillbehör

  ERGOGRIP10

  Electrolux Ergogrip-set har ett helt förseglat rörsystem så att du får kraftfull sugförmåga och överlägset städresultat. Handtaget är även ergonomiskt utformat och ger ett bekvämt grepp och bäst möjliga manövrerbarhet. För centraldammsugare.


  (0)
 • KIT11

  Tillbehör

  KIT11
  • Munstycke för ömtåliga ytor
  • Textilmunstycke
  • Tvättbar mikrofiberduk

  (0)
 • KIT12

  Tillbehör

  KIT12
  • Munstycke för ömtåliga ytor
  • Flexibelt fogmunstycke
  • AeroPro™ MiniTurbo-borste
  • För dammsugare med Ø 36mm oval anslutning

  (0)
 • KIT13

  Tillbehör

  KIT13
  • Textilmunstycke
  • AeroPro™ MiniTurbo-borste
  • För dammsugare med Ø 36mm oval anslutning
  • Innehåll

  (0)
 • ZE050

  Tillbehör

  ZE050

  En adapter att använda om man har ovala AeroPro™. Med hjälp av adaptern kan du använda andra tillbehör med vanliga runda rör om du behöver.


  (0)
 • TUBEPACK2

  Tillbehör

  TUBEPACK2

  GRUNDPAKET, 42 mm rörsystem (limfritt), 15 st 1,20 m, ljuddämpare, 11 st rak skarv, 10 klammer, 1 st Y-gren. 3 st koppling 45 grader, 2 st koppling 90 grader, 6 st koppling 90 grader mjuk, 1 st utblåsventil, 3 st adapter 50/42, 2 st Vägguttag, 2 st installationsdosa, 2 st förlängningsrör, 2+2 strömsladd.


  (1)
 • TUBEPACK1

  Tillbehör

  TUBEPACK1

  TILLÄGGSPAKET, 42 mm rörsystem (limfritt), , 7x1,20 m, 5 st rak skarv, 5 st klammer, 1 st Y-gren, 2 st koppling 45 grader, 2 st kopplingar 90 grader, 3 st koppling 90 grader mjuk, 1 st vägguttag, 1 st installationsdosa, 1 st förlängningsrör, 1+1st strömsladd.


  (0)
 • ZE065

  Tillbehör

  ZE065

  Vårt munstycke SpeedyClean™ är speciellt framtaget för att enkelt komma åt under alla möbler tack vare sin låga höjd på endast 44 mm. Munstycket är extremt flexibelt och enkelt att manövrera för att underlätta vid städningen. SpeedyClean™ har även hjul som gör att det rullar enklare. Tack vare SpeedyClean™ design fungerar det utmärkt på både hårda golv och mattor.


  (0)
 • ZE066

  Tillbehör

  ZE066

  Robust och solitt munstycke som är extra tystgående och skonsamt på hårda golv. Munstycket har en bredd på hela 330 mm.


  (0)
 • ZE067

  Tillbehör

  ZE067

  AeroPro™ kombimunstycke för dammsugning av flera olika ytor, allt frånbokhyllor till soffor:- Borstmunstycke, perfekt för svåråtkomliga och hårda ytor sombokhyllor och bord- Fogmunstycke för trånga utrymmen som till exempel bakom element- Möbelmunstycke, med trådsamlare för textilier och möbler som soffor


  (0)
 • ZE057

  Tillbehör

  ZE057

  Munstycket är speciellt utformat för kraftfull rengöring på en betydligt lägre ljudnivå. Sidorna är utvecklade för en bättre dammupptagning och samtidigt för att minska buller. Dessutom har den högre borstar för lägre ljudnivår på hårt golv. Munstycket passar modellerna UltraActive, UltraCaptic, UltraOne, UltraOneMini, UltraPerformer och UltraSilencer med oval 36mm AeroPro-anslutning.


  (0)
 • ZE058

  Tillbehör

  ZE058

  AeroPro™ Extreme golvmunstycke för alla golvtyper. Golvmunstycket är speciellt designat för kraftfull dammsugning och extra effektiv dammupptagning på alla typer av golv. Sidoborsten har utvecklats för just ge bättre dammupptagning.Detta munstycke passar AeroPro™ rörsystem med 36 mm oval röranslutning på modellerna UltraActive, UltraCaptic, UltraOne, UltraOneMini, UltraPerformer och Ultrasilencer.


  (0)
 • ZE075

  Tillbehör

  ZE075

  Munstycke som är speciellt utformat för maximal upptagning av hår och fibrer från soffan eller dina möbler. Detta munstycke passar modellerna UltraActive, UltraCaptic, UltraOne, UltraOneMini, UltraPerformer och Ultrasilencer med oval 36mm AeroPro-anslutning.


  (0)
 • ZE112

  Tillbehör

  ZE112

  FlexPRO munstycke för Ultra Collection dammsugare (36mm). Extra tunt och smidigt, höjd 5cm. Med 180 grader rörligt munstycke är det lätt att städa mellan bordsben, runt möbler och i trånga skrymslen. Mjuk borst och hjul rengör hårda ytor varsamt.


  (0)
 • ZE116

  Tillbehör

  ZE116

  MiniTurbo borste för Ultra Collection dammsugare (36mm). Kraftfull roterande borste speciellt utformad för effektiv upptagning av hår och fibrer och idealisk för att smidigt och enkelt bli av med djurhår från soffor, möbler, trappor och bilklädseln.


  (0)
 • ZE117

  Tillbehör

  ZE117

  3-i-1 tillbehör för Ultra Collection dammsugare (36mm). Genialt verktyg för städning av olika typer av ytor. Växla enkelt mellan borste, fogmunstycke och möbelmunstycke för att lätt komma åt i soffan, bokhyllan, golv-och taklister och i trånga utrymmen.


  (0)
 • ZE125

  Tillbehör

  ZE125


  (0)