Dammsugarpåsar (7 produkter)

Filter

7 produkter

 • E210B

  Dammsugarpåsar

  E210B

  s-bag® ultra long performance ger en optimal prestanda hos din dammsugare med en hög nivå av sugkraft under påsens hela livslängd. Tack vare den utmärkta filtreringen fångas även de allra finaste dammpartiklarna upp och du får ren luft i ditt hem. Prestanda har testats och godkänts av det oberoende testinstitutet TÜV Rheinland Group.


  (0)
 • B2CE203H

  Dammsugarpåsar

  B2CE203H

  s-bag är den smarta påsen som passar de flesta av våra dammsugare. Det finns förpackningar i olika material som passar dina behov och för att optimera dammsugarens prestanda.s-bag Anti-Odour-dammsugarpåsen är en unik påse som effektivt neutraliserar otrevliga lukter som utvecklas inuti dammsugaren, perfekt för husdjursägare.Till skillnad från vanliga dammsugarpåsar i papper som absorberar fukt, används ett syntetiskt material som är täckt med ett luktabsorberande vax i s-bag Anti-Odour-dammsugarpåsen och fångar upp otrevliga lukter och förhindrar dem från att ta sig ur dammsugaren.


  (0)
 • ES01

  Dammsugarpåsar

  ES01

  Electrolux original dammsugarpåsar tillverkade av syntetmaterial är speciellt framtagna för att passa till din Electrolux UltraOneMini dammsugare.Påsar av syntetmaterial ger dammsugaren en bättre prestanda tills att påsen är full och behöver bytas. Innehåller 4 påsar och ett motorfilter.


  (0)
 • ES102

  Dammsugarpåsar

  ES102

  Högpresterande syntetpåse som räcker 50% längre än en vanlig papperspåse. Om du fortsätter att dammsuga med en påse som är mer än halvfull, kommer dammupptagningen snart reduceras. Så är det inte med våra syntetiska dammpåsar. Påsarna är speciellt utformade för att ge en långvarig prestanda fram till dess att dammpåsen är full och redo att slängas. Passar modell Z961. Förpackningen nnehåller 4 påsar.


  (0)
 • E201M

  Dammsugarpåsar

  E201M

  s-bag® classic long performance-dammsugarpåse - originaldammsugarpåse i syntetmaterial som räcker 50 % längre än vanliga dammsugarpåsar i papper. Det slitstarka syntetmaterialet i dammsugarpåsen s-bag® classic long performance ser till att dammsugaren behåller än hög uppsugningsförmåga ända tills dammsugarpåsen är full och dags att slänga.Alla s-bag®-dammsugarpåsar är designade med en särskild vikning och unik patenterad kartong som gör att de enkelt passar de flesta Electrolux-dammsugare. Dammsugarpåsen är dessutom lätt att placera i dammsugaren och det slutna systemet gör att du enkelt och hygieniskt kan ta bort påsen utan spill.Innehåll: 12 s-bag® classic long performance-dammsugarpåsar


  (10)
 • B2CE201H

  Dammsugarpåsar

  B2CE201H

  s-bag är den smarta påsen som passar de flesta av våra dammsugare. Det finns förpackningar i olika material som passar dina behov och för att optimera dammsugarens prestanda.s-bag Classic Long Performance är en dammsugarpåse i syntetmaterial som håller 50 gånger längre än vanliga dammsugarpåsar i papper. Det slitstarka syntetmaterialet ser till att dammsugaren behåller en hög uppsugningsförmåga ända tills dammsugarpåsen är full och dags att slänga. Med den innovativa vikningen är kapaciteten 50 gånger större än för en platt dammsugarpåse i syntetmaterial.


  (0)
 • E212B

  Dammsugarpåsar

  E212B

  s-bag är den smarta påsen som passar de flesta av våra dammsugare. Det finns förpackningar i olika material som passar dina behov och för att optimera dammsugarens prestanda.s-bag GREEN är tillverkad av 100% naturligt förnyelsebart material. Den är gjord av oblekt biologiskt nedbrytbart material, naturligt gummi och återvunnet papper. Till och med förpackningen är gjord av 100% återvunnet material.Den innovativa dammsugarpåsen behåller 100% exceptionell prestanda i dammsugaren med ett reducerat CO2-utsläpp och mindre miljöpåverkan. 42% mindre icke-förnyelsebar energi används vid tillverkning av materialet i dammsugarpåsen. Mängden växthusgaser som släpps ut i atmosfären är dessutom 32% lägre.


  (1)