• Electrolux - Dammsugarpåsar - E201B

  Dammsugarpåsar

  E201B

  s-bag® classic long performance ger en långvarig prestanda hos din dammsugare, dvs en hög nivå av sugkraft och maximal filtrering,ända tills dammsugarpåsen är full och dags att slänga. s-bag® Classic Long performance varar upp till 50 % längre än vanliga papperspåsar! Denna har testats och godkänts av det oberoende testinstitutet TÜV Rheinland Group.


  NaN
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E203B

  Dammsugarpåsar

  E203B

  s-bag® Anti Odour-ideallisk för djurägare. Denna dammsugarpåse i syntetmaterial har ett naturligt skikt av vax på insidan som effektivt neutraliserar dålig lukt. Eftersom den är helt tillverkad i syntet drar den heller inte åt sig fukt som en vanlig papperspåse kan göra och därmed förhindrar lukt. Anti Odour filtrerar även upp till 99% av pollen, sporer, damm, kvalster och allergener. Förpackningen innehåller 4 påsar.


  NaN
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E203

  Dammsugarpåsar

  E203


  NaN
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E210

  Dammsugarpåsar

  E210

  s-bag Ultra Long Performance är en avancerad dammsugarpåse i syntetmaterial med 5 liters volym och som håller upp till 80 % längre än vanliga dammsugarpåsar i papper. Den ger din dammsugare extrem sugkraft under påsens hela livslängd. Tack vare den utmärkta filtreringen i flerskiktsmaterialet fångas de allra minsta partiklarna upp och du får ren luft i ditt hem.Dammsugarpåsarna har en speciell vikning och en unik patenterad papperskonstruktion som gör det enkelt att passa in dem i dammsugaren. Påsen tas bort hygieniskt eftersom den försluts automatiskt, vilket förhindrar spill och gör påsbytet snabbt och rent.Innehåller 3 s-bag® ultra long performance.


  NaN
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E206

  Dammsugarpåsar

  E206


  NaN
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E206B

  Dammsugarpåsar

  E206B

  Den högst filtrerande syntetpåsen från Electrolux. Idealisk för allergiker, filtrerar upp till 99,9% av allt damm och samlar även upp de minsta partiklarna så som pollen, sporer, kvalster och kattallergener ned till en storlek av 1 micron(det motsvarar 15ggr mindre än diametern av ett hårstrå). Den patenterade automatiskt förslutande öppningen förhindrar allt spill av damm och gör bytet av påse enklare. Extremt hygeniskt, påsen bidrar till ren luft i ditt hem, därför skyddas även din hälsa.Förpackningen innehåller 4 påsar.


  NaN
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E201

  Dammsugarpåsar

  E201

  TEST_PRODUCT_SHORT_DESC: s-bag® CLASSIC LONG PERFORMANCE is a synthetic bag which last up to 50% longer than a normal paper bag. Specially designed to provide long-lasting vacuum cleaning performance up to the moment the dust bag is full and ready for disposal.


  NaN
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E210B

  Dammsugarpåsar

  E210B

  s-bag® ultra long performance ger en optimal prestanda hos din dammsugare med en hög nivå av sugkraft under påsens hela livslängd. Tack vare den utmärkta filtreringen fångas även de allra finaste dammpartiklarna upp och du får ren luft i ditt hem. Prestanda har testats och godkänts av det oberoende testinstitutet TÜV Rheinland Group.


  NaN
  (0)
 • Electrolux - Dammsugarpåsar - E212B

  Dammsugarpåsar

  E212B

  s-bag är den smarta påsen som passar de flesta av våra dammsugare. Det finns förpackningar i olika material som passar dina behov och för att optimera dammsugarens prestanda.s-bag GREEN är tillverkad av 100% naturligt förnyelsebart material. Den är gjord av oblekt biologiskt nedbrytbart material, naturligt gummi och återvunnet papper. Till och med förpackningen är gjord av 100% återvunnet material.Den innovativa dammsugarpåsen behåller 100% exceptionell prestanda i dammsugaren med ett reducerat CO2-utsläpp och mindre miljöpåverkan. 42% mindre icke-förnyelsebar energi används vid tillverkning av materialet i dammsugarpåsen. Mängden växthusgaser som släpps ut i atmosfären är dessutom 32% lägre.


  NaN
  (0)