Dammsugarmunstycke (11 produkter)

Filter

11 produkter

 • ZE119

  Dammsugarmunstycke

  ZE119


  (0)
 • ZE125

  Dammsugarmunstycke

  ZE125


  (0)
 • ZE065

  Dammsugarmunstycke

  ZE065

  Vårt munstycke SpeedyClean™ är speciellt framtaget för att enkelt komma åt under alla möbler tack vare sin låga höjd på endast 44 mm. Munstycket är extremt flexibelt och enkelt att manövrera för att underlätta vid städningen. SpeedyClean™ har även hjul som gör att det rullar enklare. Tack vare SpeedyClean™ design fungerar det utmärkt på både hårda golv och mattor.


  (0)
 • ZE066

  Dammsugarmunstycke

  ZE066

  Robust och solitt munstycke som är extra tystgående och skonsamt på hårda golv. Munstycket har en bredd på hela 330 mm.


  (0)
 • ZE057

  Dammsugarmunstycke

  ZE057

  Munstycket är speciellt utformat för kraftfull rengöring på en betydligt lägre ljudnivå. Sidorna är utvecklade för en bättre dammupptagning och samtidigt för att minska buller. Dessutom har den högre borstar för lägre ljudnivår på hårt golv. Munstycket passar modellerna UltraActive, UltraCaptic, UltraOne, UltraOneMini, UltraPerformer och UltraSilencer med oval 36mm AeroPro-anslutning.


  (0)
 • ZE075

  Dammsugarmunstycke

  ZE075

  Munstycke som är speciellt utformat för maximal upptagning av hår och fibrer från soffan eller dina möbler. Detta munstycke passar modellerna UltraActive, UltraCaptic, UltraOne, UltraOneMini, UltraPerformer och Ultrasilencer med oval 36mm AeroPro-anslutning.


  (0)
 • ZE112

  Dammsugarmunstycke

  ZE112

  FlexPRO munstycke för Ultra Collection dammsugare (36mm). Extra tunt och smidigt, höjd 5cm. Med 180 grader rörligt munstycke är det lätt att städa mellan bordsben, runt möbler och i trånga skrymslen. Mjuk borst och hjul rengör hårda ytor varsamt.


  (0)
 • ZE116

  Dammsugarmunstycke

  ZE116

  MiniTurbo borste för Ultra Collection dammsugare (36mm). Kraftfull roterande borste speciellt utformad för effektiv upptagning av hår och fibrer och idealisk för att smidigt och enkelt bli av med djurhår från soffor, möbler, trappor och bilklädseln.


  (0)
 • ZE117

  Dammsugarmunstycke

  ZE117

  3-i-1 tillbehör för Ultra Collection dammsugare (36mm). Genialt verktyg för städning av olika typer av ytor. Växla enkelt mellan borste, fogmunstycke och möbelmunstycke för att lätt komma åt i soffan, bokhyllan, golv-och taklister och i trånga utrymmen.


  (0)
 • ZE067

  Dammsugarmunstycke

  ZE067

  AeroPro™ kombimunstycke för dammsugning av flera olika ytor, allt frånbokhyllor till soffor:- Borstmunstycke, perfekt för svåråtkomliga och hårda ytor sombokhyllor och bord- Fogmunstycke för trånga utrymmen som till exempel bakom element- Möbelmunstycke, med trådsamlare för textilier och möbler som soffor


  (0)
 • ZE058

  Dammsugarmunstycke

  ZE058

  AeroPro™ Extreme golvmunstycke för alla golvtyper. Golvmunstycket är speciellt designat för kraftfull dammsugning och extra effektiv dammupptagning på alla typer av golv. Sidoborsten har utvecklats för just ge bättre dammupptagning.Detta munstycke passar AeroPro™ rörsystem med 36 mm oval röranslutning på modellerna UltraActive, UltraCaptic, UltraOne, UltraOneMini, UltraPerformer och Ultrasilencer.


  (0)