Tillbehör (8 produkter)

Filter

8 produkter

 • ACCESSORYES

  Tillbehör

  ACCESSORYES

  Grönsaksskärare som är perfekt för att skiva potatis för chips och äpple till pajen. Enkelt att förbereda sallad med rivna morötter eller skiva gurka. Riv ost till din pasta eller choklad för den perfekta efterrätten.


  (0)
 • ACCESSORYMG

  Tillbehör

  ACCESSORYMG

  Köttkvarn som är perfekt för att förbereda köttbullar, hamburgare, köttfärssås etc. Den levereras med en fin och en grov skiva så att du kan välja den bästa tjockleken enligt din smak.


  (0)
 • ACCESSORYPR

  Tillbehör

  ACCESSORYPR

  Pasta roller som består av en pastarulle med kniv. Pastavalsen är perfekt för att göra färska pastaplattor hemma så du kan göra egen lasagne från grunden eller varför inte egen ravioli?


  (0)
 • ACCESSORYPSC

  Tillbehör

  ACCESSORYPSC

  Ett måstetillbehör för alla pastaälskare! Njut av härligt färsk spaghetti hemma. Pastaskäraren skär Spaghetti i perfekt form varje gång.


  (0)
 • ACCESSORYPTC

  Tillbehör

  ACCESSORYPTC

  Nu kan du göra riktig Tagliatelle hemma, fäskare kan det inte bli. Pastaskäraren skär Tagliatelle i perfekt form varje gång.


  (0)
 • EFS1W

  Tillbehör

  EFS1W

  Electrolux Allergy Plus orginalfilter som är sköljbart och fångar upp även de minsta partiklarna som pollen, sporer och allergener. Allergy Plus filtret har tillägnats ECARF’s kvalitetssigill för dess utmärkta filtrering. Huvudmålet för ECARF(European Centre for Allergy Research Foundation) är att verka för en ökad medvetenhet och kunskap omkring allergi.Vi rekommenderar att du sköljer filtret varje gång det blir synligt nedsmutsat. Sklölj det försiktigt under en kran med ljummet vatten och låt filtret torka innan det sätts tillbaka.


  (0)
 • SBEB1

  Tillbehör

  SBEB1

  Extra flaska till Sportsblender Mix&Go - Gör hälsosamma smoothies till hela familjen! Den extra flaskan är tillverkad i hårdplast(Tritan co-polyester) som gör den stryktålig. Den är även BPA-fri och kans maskindiskas.


  (0)
 • SBEB2

  Tillbehör

  SBEB2


  (0)