Electrolux Masterpiece Collection

Denna kollektion är baserad på vår erfarenhet av att utrusta kockar som tilldelats Michelinstjärnor. Electrolux Masterpiece Collection använder den unika Powertilt teknologin och överträffar till och med de mest krävande kockarnas förväntningar i köket.

Läs mer om Electrolux Masterpiece Collection

Välj rätt mixer för dig

Vissa gillar soppa, vissa gillar smoothies - det finns en perfekt mixer för alla smaker. Filtret nedan hjälper dig att avgöra vilken som passar dina behov bäst.

Jag älskar smoothies

Jag gillar att laga soppor

Detta är min första mixer

Jag vill kunna hacka saker också

Electrolux Expressionist Collection

Krydda din vardag. Vårt sortiment av produkter med smarta och innovativa funktioner hjälper dig att förfina och lägga till en twist till din vardagliga matlagning - vare sig det gäller att ställa in exakt rätt temperatur för ditt te, eller helt enkelt veta att din toast blir precis som du vill ha den.

Upptäck Electrolux Expressionist Collection

En miljon fans kan inte ha fel.

Electrolux Ultramix/Pro är vår rockstjärneprodukt, som inspirerat över en miljon följare på Tumblr om hur de kan twista matlagningen i vardagen. 

Besök vår sida på Tumblr

Arbetar hårt för jämnt resultat - våra elvispar och mixers.

Det spelar ingen roll om det gäller soppor, is, smoothies eller vad som helst - du vill ha det precis så tjockt eller slätt som du tänkt dig. Med vårt utbud av stavmixers och mixers, kan du vara säker på att få de resultat du har föreställt dig. Varje gång.

Elvispar och mixers (20 produkter)

Filter

Produktserie

Extra Tillbehör

Färg

20 produkter