Tillbehör till tvätt och tork

Ta hand om dina kläder och dina maskiner och gör tvätten enkel med våra tvättpåsar. 

Upptäck våra tillbehör
Tillbehör
10 av 10
 • Electrolux - Droppskydd - E2WHD450

  Droppskydd

  E2WHD450

  Minimera risken för vattenskador på golv och köksinredning. Den här droppbrickan fördiskmaskiner är speciellt utformad med kanaler för att vattnet snabbt ska ledas fram tillen central punkt. Vattenläckage från en diskmaskin är oftast större och det är viktigt attman upptäcker läckan snabbt. Tack vare detta kan du åtgärda läckan innan denorsakar stora problem eller vattenskador.


  0
  (0)
 • Electrolux - Tilloppsslang - E2WIS250A

  Tilloppsslang

  E2WIS250A

  Förebygg översvämningar med vår tilloppsslang med säkerhetssystem. En ventil reagerar vid kontakt med vatten och stoppar flödet i händelse av en läcka. Ett litet fönster färgas rött för att indikera att slangen behöver bytas ut. Rak/vinklad anslutning med kopplingar och nätfilter, med maximalt tryck på 60 bar och 90°C. IMQ-, VDE- och WRAS-certifierad. Mått: 2,5 m, diameter 3/4", Ø 20/27 mm


  0
  (0)
 • Electrolux - Tilloppsslang - E2WII250A

  Tilloppsslang

  E2WII250A

  Att använda en korrekt vattenslang är nödvändigt för att få ett säkert och pålitligt vattensystem. Denna högkvalitativa tilloppsslang för kallvatten har testats och godkänts för Electrolux' tvättmaskiner. Rak/vinklad anslutning med kopplingar och IMQ-certifierad. Maximalt tryck på 60 bar och 25℃. Mått: 2,5 m, diameter 3/4", Ø 20/27 mm.


  0
  (0)
 • Electrolux - Droppskydd - E2WHD600

  Droppskydd

  E2WHD600

  Minimera risken för vattenskador på golv och köksinredning. Den här droppbrickan för diskmaskiner är speciellt utformad med kanaler för att vattnet snabbt ska ledas fram till en central punkt. Vattenläckage från en diskmaskin är oftast större och det är viktigt att man upptäcker läckan snabbt. Tack vare detta kan du åtgärda läckan innan den orsakar stora problem eller vattenskador.


  0
  (0)
 • Electrolux - Rengöringskit - E6WMG100

  Rengöringskit

  E6WMG100

  Avlagringar inne i tvätt- och diskmaskinen kan lämna fläckar eller märken på dina kläder eller porslin. Clean & Care rengöringsmedel tar effektivt bort kalkbeläggningar och avlagringar för ett skinande rent resultat. Innehåller varken fosfor eller ytaktiva ämnen vilket gör det idealiskt för regioner med hårt vatten. Regelbunden användning en gång per månad ger bibehållen optimal prestanda samtidigt som det även minskar energiförbrukningen genom att motverka avlagringar på element bland annat.


  5
  (1)
 • Electrolux - Rengöringskit - E6WMI101

  Rengöringskit

  E6WMI101

  Håll din tvättmaskin ren och fräsch, och få den att fungera som om den vore så gott som ny igen. Vårt effektiva rengöringsmedel för tvättmaskiner rengör på djupet med kraftfulla enzymer och avfettningsmedel för att få bort smuts och avlagringar från luckbälgen, trumman och rör med mera utan risk för att lämna fläckar på kläder eller att dålig lukt uppstår. Medlet gör även så att tvättmaskinen går mer effektivt. Förpackningen innehåller två doser.


  4,6667
  (3)
 • Electrolux - Avklakningsanordning - E6WMA101

  Avklakningsanordning

  E6WMA101

  Denna smarta och miljövänliga lösning gör att du inte behöver användavanligt avkalkningsmedel för att kalka av din tvättmaskin. Den bryter ner kristallerna som orsakar kalkavlagringar som sedan spolas ut med avloppsvattnet. Perfekt för områden med hårt vatten och den är enkel att installera. Den förlänger livslängden hos dina produkter och hjälper även till att minska användningen av kemiska avkalkningsmedel. Livslängden är ungefär 5 år.


  4
  (1)
 • Electrolux - Monteringsram - E4YHMKP1

  Monteringsram

  E4YHMKP1
  • Utrymmesbesparande lösning

  3,5
  (6)
 • Electrolux - Tvättpåse - E4WSWB41

  Tvättpåse

  E4WSWB41
  • Tvättpåse för ömtåliga plagg

  0
  (0)
 • No Brand - Pedestal - NPEDW

  Pedestal

  NPEDW


  0
  (0)