Torktumlare

Visa alla

Våga torktumla älsklingskläderna

Favorittröjan av ylle kan vara det skönaste och mjukaste plagg du ägt. Med vår nya Electrolux DelicateCare-torktumlare kan du bevara färgen, formen och känslan hos alla dina favoritplagg, länge.

Torktumlare

Tre bra val

Bra
EDP2074PDW

Torktumlare EDP2074PDW

  • Tvätten blir klar när DU vill
  • Smarta funktioner som är enkla att välja och kontrollera
  • Låt torktumlaren hjälpa dig med strykningen också!

(0)
Bättre
EDH3674PW3

Torktumlare EDH3674PW3

  • A+. Mycket effektiv energianvändning tack vare professionell teknik
  • Flexibilitet i stor skala
  • Din tvätt, ditt schema

(17)
Bäst
HT66K9128

Värmepumpstumlare HT66K9128

  • If you love it, dry it
  • Skräddarsydda torkprogram även för de ömtåligaste plaggen
  • Bättre hantering med mindre energi

(0)

Erbjudande - torktumlare

Den nya Electrolux DelicateCare-torktumlaren är utvecklad för att ta hand om alla dina plagg, så du kan njuta även av de mest ömtåliga plaggen år efter år. Testa själv, vi erbjuder 100 dagar öppet köp på följande modeller.

Torktumlare med öppet köp

Olika material, olika behandling

Den nya Electrolux DelicateCare-torktumlaren är utvecklad för att ta hand om alla dina plagg, så du kan njuta även av de mest ömtåliga plaggen år efter år. 

Silk

Bevara det silkeslena

Nu kan du tryggt torktumla känsligt ylle och siden. De nya Electrolux DelicateCare-maskinerna klarar av att anpassa torkprogrammet efter varje typ av textil.

Behåll formen

Behåll passformen

Woolmark Blue-märkningen garanterar att DelicateCare-torktumlaren torkar ylleplagg avsedda för handtvätt utan att de tar någon som helst skada. Det patenterade ylleprogrammet anpassar trumrörelsen efter materialet för att skydda tvätten, och ser till att de inte krymper (jämfört med plantorkning). På så sätt kan du tvätta och torka dina favoritplagg om och om igen, helt tryggt.

Eco dryer in laundry room

Bättre resultat, låg energiåtgång

Det nya EcoFlow-filtersystemet hjälper torktumlaren att fungera optimalt så länge som möjligt. OptiSense justerar dessutom programmets längd automatiskt efter tvättmängden, medan värmepumpens lägre torktemperaturer är skonsamma mot textilfibrerna. Två utmärkta energisparfunktioner.

Länge leve favoritplaggen

Du har säkert plagg som du bara älskar att bära gång på gång, och som du alltid känner dig extra fin i. Vare sig de är av siden, ylle eller bomull så har vi tipsen som får dina fina plagg att se ut som nya, länge.

Tips och råd

Woolmark Blue garanterar skonsamheten

Många av Electrolux torktumlare är certifierade av Woolmark – världens ledande organisation för kvalitetssäkring av ull. Woolmark-symbolen garanterar att din maskin testats och godkänts för att torka Endast handtvätt-plaggen minst lika skonsamt som vanlig plantorkning. 

Torktumlare

Tvätta professionellt hemma

I över 90 år har vi samarbetat med den bästa tvätterierna; var tredje av världens största hotellkedjor väljer Electrolux. Four Seasons Hotel i Milano låter våra maskiner ta hand om deras textilier för att säkerställa den mjuka, rena känslan som gäster på ett femstjärnigt hotell förväntar sig. Samarbetet leder oss till nya innovationer, som också kommer dig till godo hemma.

Välj rätt torktumlare

Från torkning av känsliga textilier till att använda ångfunktionen – vi guidar dig till rätt val av maskin.

Till köpguiden

Torka dina kläder med omsorg

Vare sig du letar efter en torktumlare som ska passa in på en liten yta, eller en som ska kunna hantera känsliga plagg av siden och ylle, så har vi en lösning.

Torktumlare (23 produkter)

Filter

Typ

Storlek/Bredd

Torkkapacitet

Energieffektivitetsklass

Djup

23 produkter

Se vår köpguide för torktumlare