Food truck för smaknjutaren

Electrolux Taste Truck®

Vill du testa sous vide- tillagade gourmeträtter med street-känsla? Då ska du testa Electrolux Taste Truck, en food truck helt inriktad på god och hälsosamt mat, alltid tillagad i ånga och med den senaste köksutrustningen för hemmet. Du håller enkelt koll på var vi befinner oss på hittatrucken.se. Du kan också följa oss på Facebook och @tastetruck på Instagram.

Ångad street food

Det finns en anledning till att stjärnkockarna oftast har en ångugn med sous vide i sina kök. Tekniken tar nämligen fram det bästa i alla råvaror och maten blir mör, saftig och smakrik – med alla näringsämnen och vitaminer bevarade. Ånga och sous vide gör att du behåller vitaminer och mineraler genom hela tillagningen, samtidigt som råvarorna inte förlorar färg, smak eller spänst. Vår food truck visar upp kraften i en ångugn med sous vide-funktion – en metod som tar mat till perfektion. Vi vågar lova att du aldrig har ätit så god och näringsrik street food förut!

Var i Stockholm hittar du oss?

Electrolux Taste Trucks serverar näringsrika och välsmakande luncher i området omkring Stockholm. Du håller enkelt koll på var i Stockholm vi befinner oss på www.hittatrucken.se. Du kan också följa oss på Facebook och @tastetruck på Instagram.

Under sommaren tar vi Electrolux Taste Truck bokstavligen till nya höjder då vi hissar upp den på Hötorgsterrassen, Sveavägen 17, mitt i Stockholm City! Här kan ni mellan den 23 juni – 28 sept prova maträtter från flera av Stockholms food trucks på sommarens galnaste food court.

Har du en egen fest på gång?

Imponera på gästerna och bjud på street food med kvalitet! Electrolux Taste Truck® går lika bra att boka till företagsevents som till privata fester. Vår unika food truck erbjuder en ny typ av catering och är en given succé på bröllop, dop, födelsedagar och andra tillfällen då du vill samla vänner, släkt eller kollegor. Electrolux Taste Truck® är en smidig lösning oavsett var i Sverige du befinner dig. Eftersom ingen extern el eller vattenledningar behövs är mobiliteten total. Kontakta oss på tastetruck@electrolux.se

Sagt om Electrolux Taste Truck®

Vi tackar för en häftig kväll med 5-årsjubileum och inflyttningsfest i fredags. Stort tack till Taste Truck och alla andra som hjälpte till!

Eventkontoret, @eventkontoret5yrs på Instagram

En unik food truck

Det unika med vår food truck är smakerna, därav truckens namn Taste Truck. Hemligheten är ånga och sous vide (franska för ”i vakuum”) som tar fram det bästa i råvarorna. Du får uppleva hur proffsens matlagningsteknik skapar fantastiska smakupplevelser i vår nya serie av ångugnar, utvecklade för ditt hemmakök men så enkla att använda att maten kan tillagas vid trottoarkanten. Vi två Taste Trucks som serverar näringsrika och välsmakande luncher på stans gator, självklart med stans bästa street food-kockar i köket. 

.

Sagt om Electrolux Taste Truck®

Bra lamm + bra kock = succé! 

Adam Arnesson, @ekobonden på Instagram

Smaker du sent glömmer

Det är svårt att inte känna hur det vattnas i munnen med en meny som innehåller exotiska och välkomponerade rätter som ”Guay Teow” med wagyu-högrev, nudlar och oxbuljong, ”Lost Rancheros” med chorizo, tomat, svarta bönor och ångpocherat ägg, och ”Pico de pesci” med tonfisk lax, lime, koriander och tomat. Electrolux Taste Truck är en food truck utöver det vanliga. Befinner du dig i Stockholm får du inte missa Electrolux Taste Truck. Vi tar gourmetmaten till gatan.

Sagt om Electrolux Taste Truck®

Det var riktigt gott!

Rune Möller Björklund, @bjorkrun på Instagram

Bra köp

Vidga din horisont - öppna upp din kreativitet med ångmatlagning.

Mer om varmluftsugnen