Electrolux Senaste nytt

UltraPower dammsugare

UltraPower

Med UltraPower glömmer du att du städar. Det är mer som att du vridit om nyckeln, tryckt ner gaspedalen och lämnat garageuppfarten bakom dig.

Electrolux induktionshäll

Upptäck hemligheten med induktion

Tillagning med induktion skapar läckra rätter på mindre tid. Det är ett snabbare, säkrare och effektivare sätt att laga mat på.

Electrolux Expressionist Collection

Electrolux Expressionist Collection

Vårt sortiment av produkter med smarta och innovativa funktioner hjälper dig att förfina och lägga till en twist till din vardagliga matlagning.

Electrolux Masterpiece Collection

Electrolux Masterpiece Collection

Upptäck våra fräscha smoothierecept och skapa dina egna mästerverk med Electrolux Masterpiece Collection. Laga en grön smoothie med spenat, en proteinsmoothie med mango, eller varför inte en läcker blåbärssmoothie med avokado?

UltraSilencer Zen

Världens tystaste dammsugare

Behåll ditt inre lugn även när du dammsuger. Electrolux UltraSilencer Zen är extremt tyst med sina 58dB, detta helt utan att kompromissa på prestandan. Dammsugningen blir till en behaglig upplevelse samtidigt som du får bästa möjliga resultat på din städning.

Linus Larsson

Bake for Someone

Se Linus Larsson, vinnare av Hela Sverige Bakar 2015, dela med sig av det godaste kladdkakereceptet och hur konditorn Gustaf Mabrouk klarar sig i cheesecake-duellen.