Köpguide kylskåp och frysskåp

 

Välj rätt kylskåp och frysskåp

Våra kylskåp och frysskåp är utrustade med smart teknik som håller maten fräsch, god och näringsrik länge. Du behöver inte handla lika ofta och det blir lättare att planera måltiderna. Dessutom har våra produkter funktioner som gör livet lättare - från snabb kylning och automatisk avfrostning till flexibel inredning och jämn temperatur i alla hyllor. Vilka funktioner är viktigast för dig?

 

 

 

Smarta finesser från Electrolux 

 

 

Bär i kylskåp med MultiFlow

Längre hållbarhet och mer smak

Våra smarta kyl- och fryssystem är utvecklade för proffsbruk. De ger optimal temperatur och luftfuktighet, förlänger smak, näringsinnehåll och hållbarhet. Vårt bästa kylsystem MultiFlow finns i våra mest avancerade kylar. 

Kylskåp med flexibla hyllor

Förvaring på ditt sätt

Våra kylskåp är rymliga och inredningen flexibel för att underlätta din vardag.

Kylskåp med stor grönsakslåda

Stor plats för grönt

Titta gärna på vår extra generösa grönsakslåda – rymlig, överskådlig och glider lätt på utdragsskenor.

No Frost

Automatisk avfrostning

Med FrostFree sköter frysskåpet sig själv, du slipper frosta av och spar tid.

Kylskåp med snabbkylning

En enklare vardag

Våra kylskåp och frysskåp är flexibla och har gott om plats, så att din vardag blir enklare. Shoppingfunktionen kyler snabbt ner kylskåpet när du packat in veckohandlingen, och DrinksChill kyler snabbt ner dina drycker före servering.

Välj modell efter behov

Välj bland de kylskåp och frysskåp som passar dina behov bäst.

Hitta kylskåpet med rätt funktioner

Vi har kategoriserat bra, bättre och bäst så att du enkelt kan hitta rätt kylskåp.

Se alla kylskåp

Frysskåp som uppfyller dina behov

Vi har kategoriserat bra, bättre och bäst så att du enkelt kan hitta rätt frysskåp.

Se alla frysskåp
Kylskåp-produktfördel-kylning

Ett urval av samma grundfunktioner som hos våra mest avancerade modeller. Exempel på funktioner är flexibel inredning, rejäla lådor för översiktlig förvaring, smarta flaskhyllor som spar plats och snabbkylning som bevarar smak och näringsinnehåll.

Läs mer
Kylskåp-produktfördel-belysning

Smarta grundfunktioner tillsammans med ett urval av mer avancerade, för längre hållbarhet på färskvarorna. FreeStore ger en jämn temperatur överallt i kylskåpet, medan FrostFree sköter automatisk avfrostning så att du kan lägga ner tid på annat.

Läs mer
Kylskåp-produktfördel-förvaring

Den bästa och mest innovativa kyltekniken som bevarar smakerna och håller dina färskvaror fräscha längre. MultiFlow försäkrar att maten och färskvarorna håller sig längre tack vare effektiv kylning, jämn temperatur och hög luftfuktighet i hela ditt kylskåp.

Läs mer

Välj rätt kyl-frys

Våra kombinerade kyl och frysar är utrustade med smart teknik som håller maten fräsch, god och näringsrik länge. Du behöver inte handla lika ofta och det blir lättare att planera måltiderna. 

Se köpguiden för kombinerad kyl och frys