Make Life Delicious

Klarar Kalle pressen? 

Tänk att du ska laga mat för kräsna kockar, och du ska dessutom prova en teknik som du aldrig tidigare använt. Till din räddning har du en mästerlig kock och en ny ångugn från Electrolux. 

 

Se Kalle Zackari Wahlström laga den perfekta middagen för de mest kräsna gästerna. Bon appétit! 

Se Kalle laga mat till kockar

Electrolux sousvide-ångugn

Lite hjälp på traven med en ångugn

Som tur är finns lite hjälp på traven i form av en ny ångugn med SousVide från Electrolux! Se om Kalle har det som krävs för att laga den perfekta middagen för de mest kräsna gästerna. Bon appétit!  

Kalle Zackari Wahlström i Electrolux kök

Intensifiera smakerna!

Mästerkockarnas hemlighet SousVide är nu ingen hemlighet längre. Nu kan du tillaga den perfekta måltiden hemma med Electrolux ugnar och ånga kött, fisk och grönsaker i vakuumförseglade påsar på en låg temperatur. Detta intensifierar smakerna och lyfter middagen till en helt ny nivå. Se vad du kan göra med SousVide-tekniken.

Kalle Zackari Wahlström och Edin Dzemat förbereder sous vide påse ångugn

Behåll näring, färg och smak

Att tillaga maten med SousVide har många fördelar. Maten vakuumförpackas vilket gör att safter och smaker bevaras. Fisken blir perfekt tillagad och köttet blir suveränt mört och saftigt tack vare den jämna tillagningstemperaturen. Oavsett om du tillagar en morot eller en bit oxfilé, förvandlar SousVide maten till en näringsfylld gourmetmåltid!

Kalle Zackari Wahlström smakar på maten i Electrolux kök
Electrolux ångugn med sousvide

Ångugn med SousVide

Ugnen som har allt du behöver. Från vanlig varmluft till fyra olika typer av ångprogram med fuktsensor, ångkokning, uppvärming och SousVide. Du har också en stilren display med touchkontroll som innehåller 220 recept, där ugnen automatiskt ställer in korrekt temperatur och tid för att passa valt recept. Läs mer om ugnen här.

Electrolux induktionshäll

Den flexibla induktionshällen

Vår induktionshäll har nästan inga begränsningar. Bland annat har den en FlexiBridge-funktion som gör att du enkelt kan enkelt växla mellan en stor eller flera mindre zoner, och få en enhetlig värmefördelning precis där du vill ha den. Dessutom kan du använda induktionshällen som en tempererad zon och flytta kastrullerna för att ändra temperaturen.  


Prova Edin Dzemats goda smoothie

Masterpiece Blender

Mixa till det lite

Imponera på gästerna med en god och nyttig fördrink! Blanda enkelt i vår Masterpiece Blender och servera i coola glasburkar. Blendern har bland annat en unik PowerTilt-teknologi som gör att ingredienserna blandas med lägre hastighet vilket gör att både färskhet och färg bevaras. Med en användarvänlig display kan du enkelt se hur lång tid det är kvar innan du får precis den textur du vill ha.

Kock i Electrolux kök

Restaurang hemma hos dig

Är du en stjärna i köket och gillar att träffa nya människor? Då ska du absolut prova på AirDine, en social dining-tjänst som nu är lanserad i hela världen. Det är hur enkelt som helst och har ett bra och effektivt betygssystem för både hemmakockar och gäster. AirDine-appen laddar du kostnadsfritt ner från AppStore och GooglePlay – sen är det bara att sätta igång! 

Duka som ett proffs

Tallrikar, glas och bestick är självklart, men med några lätta knep kan du piffa upp köksbordet en vanlig onsdag eller imponera på parmiddagen när helgen kommer. Att göra en lite mer spännande dukning kräver varken lång tid eller skicklighet, se våra snabba tips här.

Middag lagad med Electrolux ångugn