Electrolux i köket

Electrolux hjälper dig att upptäcka nya smakkombinationer och tillredningssätt som är hemligheten bakom fantastisk mat. Vi delar med oss av hemligheter från Michelin-kockar såväl som från de bästa matskribenterna och matentusiaster som vi träffat på våra egna Taste-festivaler. Du får en inblick i de kulinariska hemligheterna och kan själva prova på dem i köket.

Nyheter från Electrolux

 • Grönkålssmoothie

  Grönkålssmoothie

 • Grönkålschips

  Grönkålschips i multifunktionell ugn

 • Sharp titanium blades

  Ett mästerverk

 • Flexibel möblering i kylskåpsdörren

  Custom Flex - som du vill ha det

 • Perfect puff pasteries

  Perfekta puffar

 • Le Quellec cooking scallop on induction

  Induktion - precision och effektivitet

Grönkålschips – ett nyttigare snacks

Äntligen kan man frossa utan dåligt samvete! Grönkålschips är snackset alla snackar om, och förutom att de är både krispiga och goda så är de även supernyttiga. Dessutom är det jättelätta att göra, och kan lätt varieras efter tycke och smak. Gör en stor laddning när du ändå håller på, vi lovar att de kommer gå åt.

Recept på grönkålschips

Smoothie med grönkål, banan, äpple och citron

Kickstarta morgonen med en uppfriskande grön smoothie. En garanterat bra start på dagen! Den ger massor med näring, ett enormt tillskott på vitaminer, mineraler, enzymer och antioxidanter samt minskar sötsuget.

Recept på grönkålssmoothie

Upptäck steam-funktionen

Älskar du skjortor men inte skrynklor? SteamCare-funktionen hos Electrolux UltraCare-maskinerna slätar ut kläderna och får dem att kännas nya och fräsha. Se vår tutorial där Bea visar Calle och Penny hur enkelt det är att få sina favoritplagg snygga och släta!

Det senaste i köket

Skillnaden i köket

Spisfläktar är en viktig del i varje kök. De spelar en väsentlig roll i att hålla luften fräsch och ren, så du kan njuta av att laga kulinariska rätter. Och med rätt stil på spisfläkten kan du få en köksdesign du älskar. 

Upptäck köksfläktar
Enkelt recept

God mat varje gång

Det finns ett enkelt sätt att lyckas med maten varje gång: ånga. Smakerna träder fram, konsistensen förbättras, näringen bevaras. Vare sig du ugnssteker kött, bakar bröd eller lagar en läcker dessert, ställ bara in ångnivån för en kulinarisk höjdpunkt.

Upptäck matlagning med ånga
Infinte Chef Collection on induction hob

Direkt och precis värmereglering

Med induktion överförs värmen direkt till kastrullens botten vilket ger snabb och jämn upphettning. Matlagningstiden förkortas och förbrukar mindre energi, ytan utanför kastrullen förblir relativt sval, så din induktionshäll är både säkrare och enklare att rengöra. 

Upptäck induktion

Kvalitet utan kompromisser

Electrolux Compact Living Report blickar framåt kring trender som befolkningstillväxt, urbanisering och ny teknologi för att identifiera hållbara lösningar och säkerställa bibehållen livskvalitet med så lite negativ påverkan på omgivningen som möjligt.

Electrolux Compact Living Report (eng)

Matlagning på en ny nivå

Upptäck smaker på ett nytt sätt med Electrolux Masterpiece Collection. Baserat på vårt långa arv att arbeta med professionella kockar har vi skapat den unika PowerTilt®- och Truflow® Pro-tekniken som gör att du kan ta din matlagning till en helt ny nivå.

Upptäck Masterpiece Collection

Precis som du vill ha det

I Electrolux nya FreshPlus- kylskåp med CustomFlex™ är det superenkelt att flytta runt lådorna och hyllorna i kylen så som du själv vill - och så ofta du vill! Produkten kommer med lådor i olika storlekar och former, så att du har precis den förvaring du behöver till alla typer av mat och förpackningar.

 

Diska allt med Electrolux RealLife®

Diska allt med Electrolux RealLife®

Från stora grytor och kastruller till dina finaste vinglas - allt diskas perfekt i Electrolux RealLife®. SoftSpikes® and SoftGrips håller försiktigt glas på plats och speciella diskprogram för glas skyddar från repor. 

Electrolux RealLife® diskmaskiner

Assistenten

Assistenten har utvecklats utifrån erfarenheter från Electrolux professionella köksprodukter och samarbete med professionella kockar. Assistenten hjälper dig hantera de flesta uppgifter i köket och att skapa minnesvärda måltider för vänner och familj.

Upptäck Electrolux Assistent
Prisbelönta kastruller och stekpannor

Prisbelönta kastruller och stekpannor

Kollektionen passar alla typer av hällar. Alla våra stekpannor, kastruller och grytor har en helt plan botten, så att värmen fördelas jämnt över hela tillagningsytan och därmed tar fram alla smaker och aromer.

Electrolux Infinite Chef Collection

Skräddarsy ditt kök med högsta kvalitet

Hjärtat i alla hem – köket – ska reflektera din stil och din passion för matlagning. Varje detalj i Electrolux Gourmet Range, från skåp till tillbehör, kan skräddarsys för att passa dina behov. Det innebär att funktionaliteten och designen på ditt kök är helt unikt. Det är därför Gourmet Range endast finns i utvalda köksbutiker som kan erbjuda en specialdesignad lösning för just dina behov och önskemål.

Upptäck ditt perfekta kök

Förlängt öppet köp i 100 dagarProva hemma i 100 dagar

Vi är stolta över våra maskiner och känner oss säkra på att du kommer vara nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi dig att prova flera av våra senaste produkter hemma i upp till 100 dagar.

Läs mer om öppet köp