Electrolux i köket

Vi hjälper dig att upptäcka hemligheten bakom fantastisk smak i din egen matlagning. Detta genom tips på hur olika ingredienser tillagas på bästa sätt, nya spännande smakkombinationer och beskrivning av olika tillredningssätt. Vi delar med oss av hemligheter från Michelin-kockar såväl som från de bästa matskribenterna och matentusiaster som vi träffat på våra egna Taste-festivaler. Du får en inblick i de kulinariska hemligheterna och kan själva prova på dem i köket.

Upptäck Electrolux hemliga ingrediens
  • Flexibel möblering i kylskåpsdörren

    Custom Flex - som du vill ha det

  • Perfekt bröd bakas med tillsatts av ånga

    Perfekt bröd - tillsätt bara ånga

  • Le Quellec cooking scallop on induction

    Induktion - precision och effektivitet

Det senaste i köket

Skillnaden i köket

Spisfläktar är en viktig del i varje kök. De spelar en väsentlig roll i att hålla luften fräsch och ren, så du kan njuta av att laga kulinariska rätter. Och med rätt stil på spisfläkten kan du få en köksdesign du älskar. 

Upptäck köksfläktar
Enkelt recept

God mat varje gång

Det finns ett enkelt sätt att lyckas med maten varje gång: ånga. Smakerna träder fram, konsistensen förbättras, näringen bevaras. Vare sig du ugnssteker kött, bakar bröd eller lagar en läcker dessert, ställ bara in ångnivån för en kulinarisk höjdpunkt.

Upptäck matlagning med ånga
Infinte Chef Collection on induction hob

Direkt och precis värmereglering

Med induktion överförs värmen direkt till kastrullens botten vilket ger snabb och jämn upphettning. Matlagningstiden förkortas och förbrukar mindre energi, ytan utanför kastrullen förblir relativt sval, så din induktionshäll är både säkrare och enklare att rengöra. 

Upptäck induktion

Förlängt öppet köp i 100 dagar100 % nöjd i 100 dagar

Vi är stolta över våra maskiner och känner oss säkra på att du kommer vara nöjd med ditt köp. Därför kommer erbjuder vi 100 dagars öppet köp för utvalda ugnar, hällar, tvättmaskiner och torktumlare. Pengarna tillbaka om du inte är 100% nöjd i 100 dagar.

Läs mer om öppet köp

Diska allt med Electrolux RealLife®

Diska allt med Electrolux RealLife®

Från stora grytor och kastruller till dina finaste vinglas - allt diskas perfekt i Electrolux RealLife®. SoftSpikes® and SoftGrips håller försiktigt glas på plats och speciella diskprogram för glas skyddar från repor. 

Electrolux RealLife® diskmaskiner
Prisbelönta kastruller och stekpannor

Prisbelönta kastruller och stekpannor

Kollektionen passar alla typer av hällar. Alla våra stekpannor, kastruller och grytor har en helt plan botten, så att värmen fördelas jämnt över hela tillagningsytan och därmed tar fram alla smaker och aromer.

Electrolux Infinite Chef Collection
Flexibel möblering i kylskåpsdörren

Precis som du vill ha det

I Electrolux nya FreshPlus- kylskåp med CustomFlex™ är det superenkelt att flytta runt lådorna och hyllorna i kylen så som du själv vill - och så ofta du vill! Produkten kommer med lådor i olika storlekar och former, så att du har precis den förvaring du behöver till alla typer av mat och förpackningar.

Upptäck custom flex

Skräddarsy ditt kök med högsta kvalitet

Hjärtat i alla hem – köket – ska reflektera din stil och din passion för matlagning. Varje detalj i Electrolux Gourmet Range, från skåp till tillbehör, kan skräddarsys för att passa dina behov. Det innebär att funktionaliteten och designen på ditt kök är helt unikt. Det är därför Gourmet Range endast finns i utvalda köksbutiker som kan erbjuda en specialdesignad lösning för just dina behov och önskemål.

Upptäck ditt perfekta kök