Electrolux i köket

Upptäck hemligheten

Vi avslöjar hemligheten bakom de bästa smakerna och snyggaste presentationerna. På Electrolux hemliga ingrediens får du en inblick i de kulinariska hemligheterna och kan själva prova på dem i köket.

Vi hjälper dig att upptäcka hemligheten bakom fantastisk smak i din egen matlagning. Detta genom tips på hur olika ingredienser tillagas på bästa sätt, nya spännande smakkombinationer och beskrivning av olika tillredningssätt. Vi delar med oss av hemligheter från Michelin-kockar såväl som från de bästa matskribenterna och matentusiaster som vi träffat på våra egna Taste-festivaler. Du får en inblick i de kulinariska hemligheterna och kan själva prova på dem i köket.

Upptäck Electrolux hemliga ingrediens

Det senaste i köket

Precis som du vill ha det

I Electrolux nya FreshPlus- kylskåp med CustomFlex™ är det superenkelt att flytta runt lådorna och hyllorna i kylen så som du själv vill - och så ofta du vill! Produkten kommer med lådor i olika storlekar och former, så att du har precis den förvaring du behöver till alla typer av mat och förpackningar.

Gör skillnad i köket

En bra köksfläkt spelar en stor roll för att hålla köket fräscht så att du kan njuta av din matlagning. Alla kök ser olika ut och det finns mängder av stilar. Ta en närmare titt på Electrolux köksfläktar och upptäck hur de kan hjälpa dig att skapa ditt drömkök.

Upptäck Electrolux köksfläktar

Bästa tipsen för förhöjd smak med ånga

Med vår bästa ugn och dess olika ångprogram är det lätt att få fram rätt utseende och smak oavsett vilken rätt du lagar, från saftiga stekar till härligt gyllengräddat bröd. En varmluftsugn med ånga hjälper dig att göra dina favoriträtter ännu bättre. Fuktsensorn ser till att mängden ånga alltid är lagom, så du kan slappna av medan tillagningen pågår. Snart har du en rätt som imponerar, både på din familj och dina vänner.

Läs mer om våra ugnar

Upptäck alla våra ugnar.

Hitta den perfekta ugnen

Nyheter från Electrolux

Nya smakupplevelser

Kraftiga och intensiva smaker

Skapa helt nya smakupplevelser med hjälp av SousVide-ugn och vakuumförpackare.

Varmluftsugnar med ånga
Värme med snabbhet och precision

Värme med snabbhet och precision

Induktionshällen ger exakt temperaturkontroll och uppnår önskad värme snabbare än både gas- och elspisar.

Induktionshällar
Prisbelönta kastruller och stekpannor

Prisbelönta kastruller och stekpannor

Kollektionen passar alla typer av hällar. Alla våra stekpannor, kastruller och grytor har en helt plan botten, så att värmen fördelas jämnt över hela tillagningsytan och därmed tar fram alla smaker och aromer.

Electrolux Infinite Chef Collection
Diska allt med Electrolux RealLife®

Diska allt med Electrolux RealLife®

Från stora grytor och kastruller till dina finaste vinglas - allt diskas perfekt i Electrolux RealLife®.

Electrolux RealLife® diskmaskiner