Upptäck nya smaker

En resa in i en värld av smaker

Vilken kock väljer Electrolux Gourmet Range? Det kan mycket väl vara någon som du, kanske en vegetarian eller för den delen en passionerad köttälskare. En amatör med talang för matlagning eller till och med en professionell kock. Du har en grundförståelse för hur viktigt det är med rätt utrustning när du skapar nya rätter. Ge dig ut på en upptäcksresa i smak – utan att behöva lämna ditt kök.

Upptäck din smak

Kreatören

Den här kulinariska entusiasten arbetar ofta inom reklam eller design. Eftersom att arbetet innebär långa dagar och brådskande deadlines blir hemmet en viktig fristad. Matlagningsstilen uppfattas ofta som avslappnad, men sanningen är att den här personen lägger mycket energi på att skapa de fulländade rätterna. Electrolux Gourmet Range klarar av att möta dessa förväntningar.

Kocken

En fråga som faschinerar de flesta foodies är: Vad lagar en professionell kock hemma i sitt eget kök? Sanningen är att en kock aldrig släpper på sina professionella kunskaper. En kock är alltid noga med konsistens och smak, även om det bara är en middag för två. 

Arkitekten

Uttrycket "less is more" myntades av en av de främsta stilskaparna inom modern arkitektur Mies van der Rohe, vars kök speglade den enkelhet som denna unga arkitekt förespråkar. En person vars alster överlever henne själv känner väl till värdet av kvalitet och hållbarhet. Electrolux Gourmet Range klarar av att möta hennes höga krav på design utan att för den saken skull behöva kompromissa på den kulinariska kreativiteten.