Skräddarsy ditt kök

Skräddarsy ditt kök med högsta kvalitet

Hjärtat i alla hem – köket – ska reflektera din stil och din passion för matlagning. Varje detalj i Electrolux Gourmet Range, från skåp till tillbehör, kan skräddarsys för att passa dina behov. Det innebär att funktionaliteten och designen på ditt kök är helt unikt. Det är därför Gourmet Range endast finns i utvalda köksbutiker som kan erbjuda en specialdesignad lösning för just dina behov och önskemål.

Upptäck ditt perfekta kök

Skräddarsydd köksdesign

Det perfekta specialdesignade köket börjar med ett designarbete. Tillsammans med en av våra certifierade kökfackhandlare tar du ditt kök från dröm till verklighet. Köksfackhandlaren utgår från just dina behov vad gäller mått, stil och funktionalitet. Electrolux Gourmet Range säljs genom partnerskap med utvalda framstående köksfackhandlare.

Vilken är din Gourmet-stil?

Electrolux Gourmet Range säljs i samarbetet med ett antal utvalda köksbutiker av högsta kvalitet. För att avgöra vilken återförsäljare som bäst passar dina individuella krav på stil och preferenser kan du gå in på våra återförsäljares sidor.

Upptäck din smak

Vi hjälper dig att skapa ett kök av högsta kvalitet

Vi designar produkter som öppnar upp en hel värld av möjligheter och som hjälper dig att vara kreativ i köket. Våra certifierade köksfackhandlare delar alla samma inspirerade inställning till funktionalitet, flexibilitet och förverkligande av dina kulinariska ambitioner när du skapar, designar och planerar ditt egna högkvalitativa kök.

Poggenpohl

Birger Jarlsgatan 34, 114 29 Stockholm
08-679 65 20
info@stockholm.poggenpohl.com

Webbplats

Köksvaruhuset Klaraberg

Klarabergsgatan 33, 111 21 Stockholm
08-411 76 87
klaraberg@electroluxhome.com

Webbplats

Köksvaruhuset Götgatan AB

Götgatan 58, 118 26 Stockholm.
08-640 11 10
gotgatan@electroluxhome.com

Webbplats

Köksvaruhuset Umeå

Björnvägen 15 906 40 Umeå
090 12 55 10
umea@electroluxhome.com

Webbplats

Kök & Hushåll Kalmar

Tullslätten 13, 392 33 Kalmar
0480-219 45
kalmar@electroluxhome.com

Webbplats

Siematic-Kökstudio Malmö

Djäknegatan 21 211 35 Malmö
040 10 13 30
info@danefors.se

Webbplats

Gourmet-sortimentet

Nästan hälften av alla europeiska restauranger med Michelinstjärnor använder Electrolux, vilket betyder att vår utrustning prövas och testas i några av världens mest krävande proffskök Electrolux Gourmet Range är ledande i sin klass när det gäller design och funktioner, detta på grund av att vi tagit tillvara på expertisen från ledande professionella kök och kombinerat denna med enkelheten och estetiken hos hemmakocken.

Upptäck produkterna