Upptäck

FreshPlus Kyl och Frys

Dina ingredienser, ditt sätt

Varje ingrediens och varje rätt har sin plats i nya Electrolux CustomFlex. Anpassa förvaringsmöjligheterna på ditt sätt genom att flytta och byta hyllorna, så att du optimerar utrymmet. Fräscht tänkande, fräscha smaker, varje gång.

Bevara dina favoritsmaker

Råvarorna håller sig längre och smakar mer. Vår TwinTech®-teknologi för kyl och frys använder två kylsystem för att ingredienserna ska förvaras i en idealisk fuktighet och temperatur. Luften i kylen kontrolleras för maximal fräschör. Och den separata luften i frysen är torr för att den ska hållas frostfri.

Fräschhet på varje hylla

Håll råvarorna godare längre, var du än placerar dem. Med MultiFlow får du enastående fräschhet både långt fram, långt bak, överst och nederst. Det garanterar ett effektivt flöde av luft runt råvarorna genom att hålla jämn temperatur och luftfuktighet i ditt kylskåp. Dina råvaror är fortfarande läckra när du behöver dem. Och du behöver inte kasta lika mycket.

En färsk laxbit som visas före och efter tillagning
TwinTech®

FreshPlus kyl och frys håller alla dina produkter fräschare längre. 

En närbild av Electrolux FreshPlus kylskåp med mat som förvaras på varje hylla

Nyfångat

Njut av nyfångad fisk. Men inte ute till havs utan från din kyl. FreshPlus kyl och frys är idealisk för kött och fisk och har specialfack med lägre temperatur. Råvarorna håller rätt temperatur för att locka fram de bästa smakerna.

Färsk sallad från Electrolux TwinTech kyl och frys

Sallad, men inte som vanligt

Glöm urvattnad och livlös sallad – ta fram sallad som är så färsk att alla blir glada. Den stora CrispFresh-lådan bevarar smak och konsistens genom att ge frukt och grönsaker en idealisk luftfuktighet och lagringstemperatur. Och även om du köper en hel del färska livsmedel kan du vara säker på att de håller sig färska i din kombinerade kyl och frys eftersom lådorna är så rymliga.