Upptäck

RealLife® diskmaskiner

Två vackra champagneglas

Detta måste firas med champagne

Nu kan du maskindiska dina finaste glas. Från champagneglas till vanliga dricksglas – RealLife® tar hand om alla slags glas oavsett storlek och form. Ljudnivån är bara 39 decibel, så du kommer knappt att märka att RealLife® körs. Du kan fira med ett glas champagne och veta att allt går in i RealLife®.

RealLife®

Smuts kan inte gömma sig någonstans – dina glas kommer ut skinande rena med RealLife®. 

Electrolux RealLife® diskmaskin

Specialbehandling för specialglas

RealLife® är för de riktigt speciella glasen som behöver lite mer omsorg. SoftSpikes® och SoftGrips håller glasen på plats medan det speciella programmet GlassCare 45° diskar i 45°. Därefter sköljer det i 60° innan det svalnar sakta. Detta skyddar även de mest ömtåliga glasen från sprickor och repor.

En RealLife® diskmaskin full med disk som visar dess kapacitet

Diska mer än någonsin

RealLife® har 25 % större kapacitet än den genomsnittliga diskmaskinen och du får plats med skålar och fat i alla möjliga former. Du kan använda vilka redskap du vill när du bakar och lagar mat och vara säker på att de får plats i din RealLife®-diskmaskin. 

En Electrolux RealLife diskmaskin i ett kök med en iF-logo

Prisbelönt design

RealLife® helintegrerade diskmaskiner kombinerar prisbelönt design med modern teknologi. Det viskande tysta diskprogrammet med skydd för ömtåliga glas har gjort att maskinen fått det prestigefyllda iF-designpriset. iF-designpriset delades ut första gången 1954, och idag består det av en internationell jury med fler än 50 erkända experter.

Upptäck mer med Electrolux

En Electrolux diskmaskin i ett kök
Electrolux diskmaskiner
Allt från ömtåliga glas till smutsiga grytor och kastruller – allt går in i en diskmaskin från Electrolux.
Infinite Chef-kastruller för induktion
Nya enastående kastruller
Få ut mer av varje ingrediens med våra kastruller för induktion. Varje del i kollektionen är designad för att höja smaken.
Electrolux glaskorg med 8 champagneglas
Extra skydd för dina glas
Glaskorgen kan hålla upp till 8 av dina mest ömtåliga glas och ger enastående resultat.