Upptäck

RealLife® diskmaskiner

Först på marknaden

Bara i ComfortLift® kan du stoppa in och ta ur disken i en bekväm höjd

Förvänta dig mer

Lika skonsam mot dig som mot dina tallrikar.  Den nedre korgen kan föras ut och lyftas upp till en bekväm höjd, vilket gör det enklare att stoppa in och ta ur disken. Därefter sänks korgen ner i en tyst rörelse så att ditt porslin inte tar skada. (Kommer snart).

1
Sprayar bättre

De svåråtkomliga hörnen sprayas med en satellitsprayarm. Den ser till att diskningen och sköljningen blir mer effektiv.

2
Skydd för dina glas

Nu behöver du inte handdiska dina finglas längre. När dina gäster har gått är det bara att stoppa in finglasen i diskmaskinen där de står säkert med SoftGrips.

3
Tar väl hand om dina tallrikar

SoftClose-systemet innebär att diskkorgarna har speciella dämpare så att de elegant och tyst glider tillbaka i diskmaskinen.

SoftGrips och SoftSpikes håller glasen på plats under diskningen

Specialbehandling för specialglas

RealLife® är för de riktigt speciella glasen som behöver lite mer omsorg. SoftSpikes® och SoftGrips håller glasen på plats medan det speciella programmet GlassCare 45° diskar i 45°. Därefter sköljer det i 60° innan det svalnar sakta. Detta skyddar även de mest ömtåliga glasen från sprickor och repor.

Torkning med inspiration från naturen

Nu är din disk helt torr när du tar ut den. Vår nya AirDry-teknik öppnar luckan 10 cm under den sista delen av programmet. Ett naturligt sätt att få ut maximal prestanda av torkningen samtidigt som man effektivt minskar energikostnaderna.

Nu behöver du inte diska glasen för hand längre

Se fram emot att kunna diska dina finglas i diskmaskinen i vår glaskorg som fick iF Design-priset. Spara tid och få enastående resultat med enkel istoppning och säker placering av upp till 8 glas. iF-designpriset delades ut första gången 1954, och idag består det av en internationell jury med fler än 50 erkända experter.

Fler fördelar med Electrolux diskmaskiner

En RealLife® diskmaskin full med disk som visar dess kapacitet

Diska mer än någonsin

RealLife® har 25 % större kapacitet än den genomsnittliga diskmaskinen och du får plats med skålar och fat i alla möjliga former. Du kan använda vilka redskap du vill när du bakar och lagar mat och vara säker på att de får plats i din RealLife®-diskmaskin. 

RealLife diskmaskin från Electrolux och iF designlogotyp

Prisbelönt design

RealLife® helintegrerade diskmaskiner kombinerar prisbelönt design med modern teknologi. Det viskande tysta diskprogrammet med skydd för ömtåliga glas har gjort att maskinen fått det prestigefyllda iF-designpriset.

Tid kvar

Du kan alltid se hur lång tid det är kvar på diskprogrammet. TimeBeam® visar status och återstående tid på en liten ljuspunkt på golvet. Nu blir det ännu enklare att planera.