Skapa välbefinnande hemma

Ditt hem

Din fristad

Skapa en ren och hälsosam inomhusmiljö fri från damm, allergener och föroreningar.

MotionSense™
- Att städa ska vara enkelt

Städning ska inte göra dig trött - så varför göra det svårare än att trycka på en knapp? Med MotionSense™ robotdammsugare känns ditt hem alltid rent och välkomnande.

Läs mer

Unleash the Power

Med UltraPower glömmer du att du städar. Det är mer som att du vridit om nyckeln, tryckt ner gaspedalen och lämnat garageuppfarten bakom dig.

Upptäck UltraPower

UltraSilencer™ Zen - tyst och behaglig städning

Behåll ditt inre lugn även när du dammsuger. Electrolux UltraSilencer Zen är extremt tyst med sina 58dB, detta helt utan att kompromissa på prestandan. Dammsugningen blir till en behaglig upplevelse samtidigt som du får bästa möjliga resultat på din städning.

Upptäck UltraSilencer™ Zen

A Home Made by You

Ett hem är så mycket mer än fyra väggar och ett tak. Att göra hemmet till ditt eget – möblera det, styla det och städa det – är ett sätt att visa omtanke om din hemmamiljö och en förutsättning för att trivas bättre i den.

Läs mer

Vakna till renare mer hälsosam luft

Kvaliteten på luften vi andas är lika viktig för din kropp som det du äter och dricker. Våra produkter för inomhusmiljö skapar ett hälsosamt inomhusklimat med behaglig temperatur och ren luft. 

Upptäck hemmiljö

Rekommenderade av Astma- och Allergiförbundet

Genom att använda en dammsugare eller en luftrenare med god filtrering som är rekommenderad av Astma- och Allergiförbundet får man en bättre hemmiljö och en bättre livskvalitet för allergiker.

Läs mer