Smartare matlagning med SideChef

Vi har inlett ett samarbete med den smarta köksappen, SideChef, för att underlätta förberedelsen av måltider. Som ledande inom interaktiva recept, erbjuder SideChef dynamisk receptvägledning med röstkommandon (hands-free), steg-för-steg-foton, informationsvideor och inbyggd timer. Allt är utformat för att göra nybörjare vid spisen till erfarna kockar – så att varje måltid blir lika välsmakande.

Läckra och hållbara recept på enkelt sätt

Ställ in siktet på en helt ny matlagningsupplevelse, med enkla steg-för-steg-instruktioner. Du blir guidad av Le Cordon Bleus kockar, så att du med lätthet kan laga välsmakande och hållbara växtbaserade recept. För en helgjuten upplevelse kan du använda SideChef-appen, som automatiskt skickar rätt ugnsinställningar för receptet du valt, rakt till din smarta Electrolux-ångugn. På så sätt uppnår du ännu bättre resultat under ditt köksäventyr.

SideChef är en plattform som erbjuder drygt 18 000 recept, anpassad måltidsplanering och instruktioner i tydliga steg. Med din smarta ångugn från Eletrolux kan du få 12-månaders kostnadsfri tillgång till SideChef Premium, som är SideChefs prenumerationstjänst. SideChef Premium har fler än 800 exklusiva recept och matlagningskurser, ledda av skickliga kockar och kulinariska experter.

Läs mer

SideChef-appens funktioner

 • mobil med recept i skärmen
  Recept anpassade efter person

  Botanisera bland recept som har sorterats för att passa olika kostvanor, allergier och smaker. Vegan-, fisk- och paleo-alternativ – för att nämna några – ingår och gör det smidigt för dig att hitta dina favoriträtter.

 • Matapp med smart inköpslista
  Praktisk inköpslista i appen

  Hitta ett recept du vill tillaga och fyll din inköpslista med rätt ingredienser, genom ett enkelt klick. Alla listor sparas i appen, så att du inte glömmer någonting när du går och handlar nästa gång.

 • Sidechef-app med maträtt
  Tusentals recept i din hand

  SideChef har fler än 18 000 recept, samlade och anpassade av kända matbloggare och kockar. Vart och ett med visuella steg-för-steg-guider som gör att du snabbt utvecklar dina färdigheter inom matlagning med tillförlitliga råd från proffsen.

12 månader kostnadsfri SideChef Premium-prenumeration

Få åtkomst till fler funktioner i din smarta ångugn från Electrolux med en 12-månaders kostnadsfri prenumeration på SideChef Premium.

Så tar du del av erbjudandet

1. Ladda ner appen My Electrolux Kitchen och registrera din ugn​.

2. Gå till partnersektionen för att lösa in din kostnadsfria 12-månaders prenumeration​. 

3. Ladda ner appen SideChef och följ instruktionerna för att länka din Electrolux-ugn​.

4. I appen kan du komma åt och njuta av hållbara och välsmakande recept.

Ladda ner SideChef-appen