Produktinformation

En mindre kastrull på 1,7 liter designad för att både vara mångsidig och att användas till varierande typer av maträtter. Perfekt för att koka vatten, blanchera grönsaker eller göra sås. Kastrullen har markeringar med volym på insidan för exakta mått. Optimerad för induktionshällar men fungerar även utmärkt för andra typer av hällar. Kan maskindiskas och användas i ugn upp till 250ºC. Infinite Chef Collection är tillverkade i hela 5 lager och utsidan i magnetiskt stål ger en överlägsen värmeöverföring när man använder induktion och är lätt att rengöra. Kärnan är tillverkad av aluminium i hela tre lager som leder värme på ett enastående sätt. Insidan är tillverkad i borstat 18/10 rostfritt stål. Materialen i kärlen är perfekt kombinerade för att säkerställa att värmen sprids jämnt över hela kärlets yta, inklusive sidorna. Det ger en svårslagen och jämn fördelning av värmen för full kontroll vid all matlagning. Mått: 1,7 liter, Ø 16 cm.
Läs mer

Produktfördelar

Liten och mångsidig

Liten kastrull med invändiga volymmarkeringar för krämiga såser eller när du kokar eller förväller grönsaker. Avsedd för induktionshällar, men kan användas på alla spistyper. Tål maskindisk och ugnsvärme upp till 250 ºC.

PASSAR ALLA TYPER AV SPISAR

Den passar perfekt för induktionshällar, men kan användas på alla andra spistyper också.

Pålitlig teknologi

Materialen är perfekt kombinerade för att säkerställa att värmen sprider sig jämnt över hela ytan, inklusive sidorna, och ger en jämn och kontrollerad tillagning. Även om kastrullen värms upp snabbt deformeras inte botten (lång livslängd).

Tillbehör

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter
Bli medlem nu Reservdelar och tillbehör
Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon