Upptäck våra aktuella erbjudanden -
ESKB1

Total care kit

Produktinformation
Begränsat lager
292 SEK
hidden
Lägg i varukorg
Shoppa nu. Betala inom 30 dagar.

Shoppa nu. Betala inom 30 dagar.

https://osm.klarnaservices.com/learn-more/index.html?showButtons=false&showBackground=true#eyJ0aWVySWQiOjg4NDYyMiwibGFuZ3VhZ2UiOiJTViIsImNvdW50cnkiOiJTRSIsInB1cmNoYXNlQW1vdW50IjoyOTIwMCwiaXNUaHJlc2hvbGQiOmZhbHNlLCJjdXN0b21QYXltZW50TWV0aG9kSWRzIjpbXSwiYmVzcG9rZUlkIjoicGF5bWVudC1jYWxjdWxhdG9yLWludGVyc3RpdGlhbCIsInBheW1lbnRNZXRob2RJZCI6MywidHJhY2tlclBhcmFtZXRlcnMiOnsiZCI6ImNyZWRpdC1wcm9tb3Rpb24tYmFkZ2UiLCJnIjoiNmRlOWIzNjgtNDk3ZC01ZTZjLWExODItMzI5YWUyZjhjOWY5IiwiayI6IjNiOTIyYTA5LTIwZjktNDBjZC04YWZmLTkzNDQ5ZDc5MTAyMyIsImoiOiJhMjMwMDI5NC01NDAzLTQ0YzYtYWExNS0zY2ZmZGM5MjlmMDYiLCJwdCI6InBheW1lbnRfbWV0aG9kcyIsInBtIjozLCJoIjoiU1YiLCJpIjoiU0UifSwidGllckhhc2giOiIxMTYwNDg2YWNjYmVjNzFiNTNlNTczOGQ1M2JmNTQwNTFkMzM0ZWYwMzk2NmJiMDcyYzUzMDZmN2IzNGMwMDE2IiwiY2xpZW50SWQiOiI2ZGU5YjM2OC00OTdkLTVlNmMtYTE4Mi0zMjlhZTJmOGM5ZjkiLCJpbnRlcnN0aXRpYWxUcmlnZ2VyZXIiOiJjcmVkaXQtcHJvbW90aW9uLWJhZGdlIiwibWVzc2FnZVByZWZlcmVuY2UiOiJrbGFybmEiLCJ0aGVtZSI6ImRlZmF1bHQifQ==
Vid köp direkt från Electrolux online*
Varje tjänst kan ha lokala begränsningar, läs mer genom att klicka på respektive tjänst.
ProdukttypTotal care kit
VarumärkeElectrolux
EAN-kod7332543998012
Produktinformation
800 dammsugare med påse. Total Care Kit för 800 dammsugare med påse. 4 x s-bag® ultra long performance, 1 x s-filter® Hygiene, 4x s-fresh™ påsar cotton fresh, 1 x Motor Filter
Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKB1
Kit för komplett omvårdnad

Bibehåll de bästa resultaten genom att hålla dammsugaren i bästa skick.

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKB1
s-bag® Ultra Long Performance

En tålig, kraftfull och effektiv lösning för din dammsugare. Den har dubbelt så hög sugeffekt och hög filtrering med enastående luftflöde. Den har fem liters kapacitet och en unik sidovikningsdesign som gör den anpassningsbar och lätt att sätta i. Den är dessutom tillverkad av högkvalitativa material i Sverige.

* Jämfört med papperspåsen (klassisk s-bag®-papper)
Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKB1
s-filter® Hygiene-filter

Utformat för att ge dammsugaren den bästa filtreringsnivån. Fångar upp även de finaste partiklarna såsom pollen, mögelsporer, exkrementer från dammkvalster och allergener, vilket minskar risken för allergiska reaktioner.

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKB1
s-fresh™-påsar

Frigör en härlig doft under städning, så att hemmet både blir rent och väldoftande.

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKB1
Motorfilter

Originalmotorfilter som kan klippas till för att passa Electrolux-dammsugare. Högkvalitativt filter som skyddar dammsugarmotorn mot dammpartiklar. Det högkvalitativa materialet ger dammsugaren starkt luftflöde, god sugeffekt och hög filtreringsnivå för maximal dammuppsamling.

Kvinna som sitter på soffan och tittar i sin mobiltelefon
Äger du redan denna produkt?

Registrera dina produkter med MyElectrolux och hitta allt du behöver på ett och samma ställe.

  • Smidigare service och support
  • Enkel åtkomst till bruksanvisningar och guider
  • Specialerbjudanden och rabatter