Produktinformation

PURED9 Performance kit håller din PURED9 dammsugare i toppskick. Innehåller x4 S-bag Ultra Long Performance, S-filter, motorfilter samt 4 doftpåsar S-fresh Citrus burst. Passar även UltraOne dammusgare.

Produktfördelar

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKD9

4 s-bag® Ultra Long Performance dammsugarpåsar

Med PURED9 Performance kit får du allt du behöver för bästa prestanda i ungefär ett år. Kittet innehåller 4 s-bag® Ultra Long Performance dammsugarpåsar, som ger dig upp till 80 % längre livslängd och dubbelt så stor sugkraft som med en vanlig papperspåse. Påsen har optimerats för PURED9 vilket ger hög filtrering med utmärkt luftflöde och optimal kapacitet, 5 liters dammsugarpåse. Dammsugarpåsen är godkänd av TÜV Rheinland Group (ett oberoende testinstitut). s-bag® har också Powerflow™, en innovativ sidovikning, som ger dig mer kapacitet jämfört med en platt påse och gör att den är flexibel och lätt att passa in i dammsugarfacket. Påsen tillsammans med den nya hållaren för dammsugarpåsar i PURED9 gör också att du kan undvika kontakt med damm, tack vare den intelligenta och automatiska stängnings- och frigörningsfunktionen.

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKD9

Hygiene s-filter™

Kittet innehåller också Hygiene s-filter™ett filter som fångar även de allra minsta partiklarna, såsom pollen, mögelsporer, exkrementer från dammkvalster och allergener.

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKD9

s-fresh™

I satsen finns också s-fresh™ doftgranulat, som ger hemmet en ren och behaglig citrusdoft under rengöring.

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKD9

Motorfilter

Slutligen har satsen ett motorfilter som skyddar dammsugarmotorn mot dammpartiklar, vilket ger den längre livslängd.

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ESKD9

4x s-bag® Ultra Long Performance, 1 x s-filter® Hygiene, 4x s-fresh™ påsar Citrus Burst och 1 x Motorfilter

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

Bild på ett kök

Liknande produkter

Electrolux - Startkit till Dammsugare - KIT360+
KIT360+

KIT360+ Home & Car Kit - munstycken för Rapido® & ErgoRapido® som ger flexibilitet och räckvidd och innehåller 3 perfekta redskap för att ta bort damm, hår och fibrer. En flexibel böjbar slang gör det lättare att nå överallt, det stela fogmunstycket gör att...

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ERK2
ERK2

ERK2 Performance kit för PUREi9 och Purei8 - allt du behöver för att använda robotdammsugaren i 6 till 12 månader. Innehåller x3 Purei9 PowerBrush™ sidoborstar, x3 tvättbara filter och en huvudborste. Sidoborsten ger noggrann rengöring av lister/kanter och ...

Electrolux - Startkit till Dammsugare - ERK3
ERK3

ERK3 Performance kit för PUREi9.2 - allt du behöver för att använda robotdammsugaren i 6 till 12 månader. Innehåller x3 Purei9 PowerBrush™ sidoborstar, x3 tvättbara filter och en huvudborste. Sidoborsten ger noggrann rengöring av lister/kanter och tar sig l...

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
vy över strand, klipport och vågor