Produktinformation

Sladdlösa handdammsugaren Rapido är enkel att använda och den perfekta städhjälpen. Extra kraftfullt 14,4V Lithium-batteri, 2 hastigheter, körtid upp till 24 min, Soft Steer™ hjul och integrerat fogmunstycke samt dammborste. Laddstation

Produktfördelar

Electrolux - Handdammsugare - ZB6114IGM

All kraft i din hand

Electrolux Dark Bordeaux 14,4V Rapido® Lithium är kraftfullare och mer ergonomisk än tidigare. Den kommer med ett TurboPower litiumbatteri för konstant hög sugförmåga, men också ett integrerat Easy Reach™ fogmunstycke för dammupptagning på svårare platser.

Electrolux - Handdammsugare - ZB6114IGM

Högpresterande TurboPower litiumbatteri för optimal rengöring

Rapido Lithium har utformats för att alltid vara enkel att ta fram när du behöver den som mest. Därför är den utrustad med ett TurboPower återuppladdningsbart litiumbatteri som varar längre, som inte blir sämre med tiden och som kan laddas på bara fyra timmar.

Electrolux - Handdammsugare - ZB6114IGM

Det integrerade Easy Reach™-munstycket för rengöring av ställen som är svåra att komma åt

Glöm det där med att stanna upp och göra besvärliga byten av olika munstycken när du vill komma åt i hörnorna, mellan soffkuddarna eller i kökslådorna. Med det integrerade Easy Reach™-fogmunstycket som kan dras ut när du dammsuger, behöver du inte avbryta dammsugningen längre.

Electrolux - Handdammsugare - ZB6114IGM

Soft Steer™-hjul som gör rengöringen enkel och som dessutom skyddar ömtåliga ytor

De nya Soft Steer™-hjulen skyddar både dig och ditt hem: de gör att Rapido är lätt att flytta runt samtidigt som de ser till att textilier inte sugs in. Och eftersom de är extra mjuk, förhindrar hjulen också att dina känsliga ytor får repor.

Recensioner

Vad tycker du?
Hjälp oss att förbättra våra produkter

Din åsikt bidrar till att vi ständigt förbättrar oss och hjälper även andra kunder i deras val av produkt. Använd stjärnorna för att påbörja din recension. 

Ge oss dina åsikter - få rabatt i vår webbshop

Välkommen. Det här är ditt utrymme. Berätta för oss vad du tycker.

Recensera nedan som gäst eller logga in och lämna en recension.

{{ props.errorNickname }}

Detta kommer att synas med din recension. Vänligen använd inte ditt fullständiga namn. Om du använder fullständiga namnet kommer det hindra oss från att publicera din recension.

Vi behöver din e-postadress för att bekräfta din recension och eventuellt kontakta dig.

{{ props.errorEmoji }}

De mest användbara kundrecensionerna fokuserar på kvalitet, design och värde på apparaten. För feedback relaterad till service, leverans eller installation, vänligen kontakta kundservice. Dessa recensioner modereras innan de publiceras på den här webbplatsen. För mer information om detta, se våra riktlinjer för recensioner.

Du måste godkänna användarvillkoren

Tack så mycket för din recension!

Vänligen se efter i din inkorg om du mottagit bekräftelsemailet.

3

Utrymme för förbättringar

av Alfaorso Datum 12 oktober 2021

Sugförmågan är OK, mycket bättre än min förra apparat från Electrolux, som var dålig redan som ny, och därefter snart blev allt uslare.. Men: Hade väntat mig mer omtanke om kunderna från Electrolux... Helt ord-lös monterings- och användningsbeskrivning. Man kunde skickat med en borrmall av papper för att underlätta borrning för fästet, och varför inte tre skruvar + pluggar? Kostnad för E-lux, nära noll, skulle givit ett positivt intryck. Tycks som om ladd-kabeln inte är tänkt att kunna lossas ur fästet, något som hade underlättat en snygg kabeldragning, speciellt som kabeln är (för) kort och strömförsörjningsklunsen är stor och utrymmeskrävande. Kan inte finna någon anvisning om ifall strömmatningen kan vara på hela tiden, och om det påverkar batterilivslängden. Den sista bilden i anvisningarna visar hur man monterar ur batterierna, men det framgår inte varför: Byta dem, eller steg 1 i skrotning av apparaten?

 • Design
  3
 • Funktion
  4
 • Kvalitet
  2
 • Alfaorso rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Vår andra!

av Bengt Datum 22 juni 2021

Efter många år gav den upp.
Det blev samma modell igen!
Lite ljudlig, men den har bra sugkraft och det smarta utdragbara sugmunstycket, så man kommer åt nästan över allt. Fem stjärnor!

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Bengt rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Recensioner på andra språk Översatta recensioner

4

Väl

av Katja Datum 01 december 2021 Översatt från franska

Inte särskilt tung och kraftfull nog. Dock inte så mycket batteritid men jag är ändå nöjd med den.

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Katja rekommenderar denna produkt
 • Sponsrad recension

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text
5

Den bästa handdammsugaren

av Rea Datum 07 september 2021 Översatt från kroatiska

Den bästa handhållna dammsugaren någonsin av allt jag har provat! Tillräckligt stark kraft och tillräckligt stor öppning för att dammsuga bokstavligen allt som en stor dammsugare, och ändå manuell och alltid till hands, det har fungerat i 4 år utan misstag och jag skulle alltid köpa samma igen! Felfri design samt batteritid.

Automatiskt översatt av Google.

Den här recensionen är hämtad från en liknande produkt eller en utländsk webbplats.

 • Design
  5
 • Funktion
  5
 • Kvalitet
  5
 • Rea rekommenderar denna produkt

Var den här recensionen till hjälp?

I am error text

Liknande produkter

Electrolux - Handdammsugare - ZB6106WR
Rapido Handdammsugare Röd Påslös

Sladdlösa handdammsugaren Rapido är enkel att använda och den perfekta städhjälpen. Kraftfullt 7,2V Lithium-batteri, 2 hastigheter, körtid upp till 13 min, Soft Steer™ hjul och integrerat fogmunstycke samt dammborste. Laddstation

Electrolux - Handdammsugare - ZB6106WDB
Rapido Wet&Dry Denim blue Påslös

Sladdlösa handdammsugaren Rapido Wet&Dry är enkel att använda och den perfekta städhjälpen i vått och torrt. Kraftfullt 7,2V Lithium-batteri, 2 hastigheter, körtid upp till 13 min, Soft Steer™ hjul, separat fogmunstycke. Laddstation

Electrolux - Handdammsugare - ZB6108GRE
Green Rapido Svart Påslös

Sladdlösa handdammsugaren Rapido GREEN är tillverkad av 58% återvunnen plast. Den är enkel att använda och den perfekta städhjälpen. Kraftfullt 10,8V Lithium-batteri, 2 hastigheter, körtid upp till 23 min, Soft Steer™ hjul och integrerat fogmunstycke samt d...

Support

Visste du att du kan lösa mindre problem utan att boka service? Sök efter ditt problem nedan för att komma igång.

Äger du redan den här produkten?

Registrera produkten för att få ut det mesta av den. Du kan även klicka nedanför om du behöver support, eller helt enkelt söker reservdelar och tillbehör.

Registrera produkt Support
vy över strand, klipport och vågor