Food truck för smaknjutaren

Electrolux Taste Truck®

Under ett antal månader under 2015 och 2016 rullade Electrolux Taste Truck, en food truck helt inriktad på god och hälsosamt mat, alltid tillagad i ånga, runt bland gator och torg.

Ångad street food

Det finns en anledning till att stjärnkockarna oftast har en ångugn med sous vide i sina kök. Tekniken tar nämligen fram det bästa i alla råvaror och maten blir mör, saftig och smakrik – med alla näringsämnen och vitaminer bevarade. Ånga och sous vide gör att du behåller vitaminer och mineraler genom hela tillagningen, samtidigt som råvarorna inte förlorar färg, smak eller spänst. Vår food truck visar upp kraften i en ångugn med sous vide-funktion – en metod som tar mat till perfektion. Vi vågar lova att du aldrig har ätit så god och näringsrik street food förut!

Lost rancheros

Sagt om Electrolux Taste Truck®

Vi tackar för en häftig kväll med 5-årsjubileum och inflyttningsfest i fredags. Stort tack till Taste Truck och alla andra som hjälpte till!

Eventkontoret, @eventkontoret5yrs på Instagram

Smakar street food

En unik food truck

Det unika med vår food truck är smakerna, därav truckens namn Taste Truck. Hemligheten är ånga och sous vide (franska för ”i vakuum”) som tar fram det bästa i råvarorna. Du får uppleva hur proffsens matlagningsteknik skapar fantastiska smakupplevelser i vår nya serie av ångugnar, utvecklade för ditt hemmakök men så enkla att använda att maten kan tillagas vid trottoarkanten. Vi två Taste Trucks som serverar näringsrika och välsmakande luncher på stans gator, självklart med stans bästa street food-kockar i köket. 

.

Pulled pork- street food

Sagt om Electrolux Taste Truck®

Bra lamm + bra kock = succé! 

Adam Arnesson, @ekobonden på Instagram

Dynamiska smaker

Smaker du sent glömmer

Det är svårt att inte känna hur det vattnas i munnen med en meny som innehåller exotiska och välkomponerade rätter som ”Guay Teow” med wagyu-högrev, nudlar och oxbuljong, ”Lost Rancheros” med chorizo, tomat, svarta bönor och ångpocherat ägg, och ”Pico de pesci” med tonfisk lax, lime, koriander och tomat. Electrolux Taste Truck är en food truck utöver det vanliga. Befinner du dig i Stockholm får du inte missa Electrolux Taste Truck. Vi tar gourmetmaten till gatan.

Pulled pork- street food

Sagt om Electrolux Taste Truck®

Det var riktigt gott!

Rune Möller Björklund, @bjorkrun på Instagram

Electrolux ångugn OOS870NX

Bra köp

Vidga din horisont - öppna upp din kreativitet med ångmatlagning.