Culinary Club för Gourmet Range

Gratulerar till din nya ugn!

Nu får du tillgång till den senaste matlagningstekniken på marknaden. Ånga och SousVide används i de professionella köken för att på ett effektivt sätt nå de bästa resultaten och nu kan du göra på samma sätt i din ugn hemma. 

Fisk lagad med en Gourmet Range-häll

Exklusiv matlagningskväll för dig som köpt en SousVide-ugn

För att komma igång med din nya SousVide-ugn samt få inspiration bjuder vi dig till en exklusiv Culinary Club-matlagningskväll. Du kommer att delta i ett matlagningspass där du tillsammans med andra i grupp får lära dig nya tekniker och hur du bäst använder din nya Gourmet Range-ugn. Självklart avslutar vi kvällen med att njuta av den goda maten. Det blir en kväll du sent ska glömma! Vi erbjuder Culinary Club-matlagningskvällar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Anmäl ditt intresse genom att maila oss dina kontaktuppgifter och önskad ort till nedanstående mailadress. Därefter kontaktar vi dig för att boka in en matlagningskväll.

Kryddor i ett Gourmet Range-kök

Registrera din nya ugn

För att att ta del av erbjudandet om matlagningskväll ska du registrera din nya SousVide-ugn från Gourmet Range. 

När du registrerat din produkt klickar du på någon av följande orter nedan för att boka din matlagningskväll.

Villkor

- Erbjudande vid köp av ugnsmodellerna EOBP9901VX och EVYP0946AX.
- Erbjudandet gäller köparen + 1 person till. Totalt har vi grupper om max 20 pers och minst 10 pers per matlagningskväll. Vid bokningar med färre deltagare än 10 pers flyttas matlagningstillfället till annat datum.
- Kallelse kommer att skickas ut ca 2 veckor innan. Vi reserverar oss för ändringar.
- Ev avbokningar måste göras senast 1 vecka innan valt tillfälle annars är vi tvungna att ta ut en självkostnadsavgift på 1500:-
- För att boka en matlagningskväll på någon av våra orter behöver du först registrera din produkt.

Frågor?

Kontakta: culinaryclub@electrolux.se