Gourmet range

En resa i smak

Electrolux Gourmet Range är en serie köksmaskiner som hjälper dig att ta nästa steg på resan mot nya kulinariska upplevelser och smaker.

Upptäck Gourmet range

Det kommer en tid då det blir dags att uppgradera sitt kök. Det är när du uppe före alla andra på helgen för att börja planera lördagens middag och när skåpen är fyllda av exklusiva olivoljor, en för varje andvändningsområde. Det är när du kan utbyta idéer med din lokala fiskhandlare eller när slaktaren sparar en extra fin bit just till dig. Välkommen till klubben.

Skräddarsy ditt kök med högsta kvalitet

Hjärtat i alla hem – köket – ska reflektera din stil och din passion för matlagning. Varje detalj i Electrolux Gourmet Range, från skåp till tillbehör, kan skräddarsys för att passa dina behov. Det innebär att funktionaliteten och designen på ditt kök är helt unikt. Det är därför Gourmet Range endast finns i utvalda köksbutiker som kan erbjuda en specialdesignad lösning för just dina behov och önskemål.

Upptäck ditt perfekta kök

Gourmetkockar och tillagningstekniker

För första gången kan hemmakockar förverkliga drömmen om att ta sin matlagning till nya kulinariska höjder. Nu finns verktygen som behövs! Electrolux Gourmet Range är utformad med samma tekniker som finns i professionella kök, från SousVide-matlagning till det senaste inom kombinationsugnar.

Upptäck matlagning med Gourmet range

Gourmet-sortimentet

Nästan hälften av alla europeiska restauranger med Michelinstjärnor använder Electrolux, vilket betyder att vår utrustning prövas och testas i några av världens mest krävande proffskök Electrolux Gourmet Range är ledande i sin klass när det gäller design och funktioner, detta på grund av att vi tagit tillvara på expertisen från ledande professionella kök och kombinerat denna med enkelheten och estetiken hos hemmakocken.

Upptäck produkterna

Electrolux Gourmet Range är inspirerad av dig - och andra som du. På Electrolux är vi vana vid ambitiösa passionerade kunder. Nästan hälften av alla europeiska restauranger med Michelinstjärnor använder Electrolux, vilket betyder att vår utrustning prövas och testas i några av världens mest krävande proffskök. Vi använder allt vi lär oss för att designa produkter som låter dig laga fantastisk mat hemma, allt från SousVide till varmluft och ångtillagning. Gourmet Range fyller behovsglappet mellan den professionella kocken och den ambitiöse hemmakocken. Det betyder att du kan låta dig inspireras nästa gång du äter fine dining och sedan återskapa rätten hemma.

En resa in i en värld av smaker

Vilken kock väljer Electrolux Gourmet Range? Det kan mycket väl vara någon som du, kanske en vegetarian eller för den delen en passionerad köttälskare. En amatör med talang för matlagning eller till och med en professionell kock. Du har en grundförståelse för hur viktigt det är med rätt utrustning när du skapar nya rätter. Ge dig ut på en upptäcksresa i smak – utan att behöva lämna ditt kök.

Upptäck din smak