Erbjudande - 100 tvättar på köpet

Ren och mjuk tvätt

Få tvättmedel från Ariel och sköjmedel från Lenor för upp till 100 tvättar när du köper en Electrolux UltraCare™ tvättmaskin. Registrera dig med din nya produkt för att ta del av ditt erbjudande. DENNA KAMPANJ ÄR INTE LÄNGRE AKTIV.

Registrera din produkt nu
Fintvätt på galge

Få tvättmedel från Ariel och sköjmedel från Lenor för upp till 100 tvättar när du köper en av våra utvalda Electrolux UltraCare™ tvättmaskiner. 

Tvättmaskiner - 100 tvättar på köpet

  • 5
    (5)

    UltraCare tvättmaskin med en unik patenterad förblandningsteknik, godkänd av Woolmark Green, som löser både tvättmedel och sköljmedel i vatten helt och hållet innan det kommer i kontakt med kläderna. Ångfunktion för uppfräschning och strykning. OptiSense-systemet justerar automatiskt energi, vatten och tidsåtgång efter tvättens vikt. Skontrumman är extra skonsam mot dina kläder.

Kombinera Electrolux unika teknik med rätt tvätt- och sköljmedel för bästa resultat

Tvättmaskin med handdukar

Lämna lite plats kvar i trumman

För bästa möjliga resultat, fyll inte maskinen till bredden utan lämna lite plats i trumman så att tvättmedel och sköljmedel kan komma åt dina kläder från olika håll. 

Vita kläder hålls vita

Använd rätt tvättmedel och behåll vittvätten kritvit

Använd tvättmedel med blekmedel i för vittvätt. Nytvättade vita plagg känns alltid oklanderligt fräscha.

Sköljmedel bevarar mjukhet

Glöm inte sköljmedel

Sköljmedel ger mer än bara mjuka och doftande kläder. Det förkortar torktiden, gör det enklare att stryka och skyddar färgen på dina kläder.

Skontvätt

Förstärk mjukheten med UltraMix

UltraMix- systemet förblandar tvättmedlet eller mjukmedlet med vatten för att uppnå mjukaste möjliga resultat vid 30 grader.

Tvättmaskin med DirectSpray

Jämn fördelning av sköjmedel med DirectSpray

Med DirectSpray förblandas sköljmedlet för att sedan sprayas jämnt över tvätten. Sköljmedlet kommer till sin rätt och tränger jämnt in i fibrerna på samtliga plagg.

Automatisk viktavläsning

Rätt tvättid varje gång

OptiSense anpassar tvättiden efter mängden tvätt så att du slipper hårt skrynklad övertvättade kläder.

Så här fungerar det

Ta del av villkoren för kampanjen.

Läs mer