Proteinsmoothie med mango

Fyll på med en solgul smoothie som smakar sommar! Proteinmjölk finns i mjölkdisken och är perfekt att blanda ned i smoothies som en mättande proteinboost, och genom att kombinera den med söt mango får du dessutom i dig massor av fiber och vitaminer.

Vår goda proteinsmoothie går snabbt att mixa ihop och fungerar lika bra efter träning som till frukost eller mellanmål. Tanka kroppen med härlig energi – testa vår goda proteinsmoothie med mango!

 

Proteinsmoothie med mango

Ingredienser:

  • 2 dl frusen mango
  • 2 dl äppeljuice
  • 2 dl proteinmjölk vanilj
  • 1 banan

Gör så här:

1. Dela bananen i mindre bitar och lägg i en Masterpiece blender.
2. Tillsätt resterande ingredienser.
3. Använd smoothieprogrammet på Masterpiece blender och mixa till en riktigt slät konsistens.
4. Häll upp proteinsmoothien i två glas och njut!

Tre bra val

Blender

5
(49)

En banan, lite yoghurt och lite färska bär. Blanda och drick. Den nya Electrolux Sports mixer ESB2500 gör ditt liv sundare. Fyll den BPA-fria plastflaskan (600 ml) med en färgglad och hälsosam smoothie på nolltid. Flaskan är slag- och stöttålig och absorberar ingen lukt eller smak. Mixerenheten blandar alla ingredienser direkt från din flaska genom en knapptryckning. Du kan använda det sportiga munstycket som lock för att ta med din smoothie vart du vill.

Blender

4
(7)

Mixer Masterpiece Collection i yttersta kvalitet vad gäller funktion, design och materialval. Unik PowerTilt®-teknik gör att ingredienserna mixas jämnare och ger en sammetslen konsistens. 3 olika typer av skärblad med titanbeläggning, 2,2 L bägare i Tritan (BPA, Bisfenol A- fri), Turboboost motor 1200w, Programval: Smoothie, iskrossning, soppor och drinkar, LED display m nedräkningstimer, konstruktion i formgjuten aluminium, bägaren tål maskindisk, 5 års produktgaranti

Färska sommarbär

Optimal förvaring av färska råvaror

Oavsett om du ska tillaga en uppfriskande smoothie med färska bär och grönsaker, eller komponera en somrig sallad, så blir smaken aldrig bättre än råvarorna. Med rätt förvaring håller sig råvarorna färska och välsmakande längre.

Upptäck våra kombinerade kylskåp och frysskåp