Somrig jordgubbssmoothie

Den här goda sommarsmoothien är en favorit hos både små och stora. Den tar bara några minuter att göra och är perfekt till mellanmål eller som en del av din frukost. Yoghurten i receptet ger en krämig konsistens och håller dig mätt länge.

Det finns flera anledningar till att frossa i jordgubbar, bland annat är de rika på massor av nyttigheter såsom fibrer, antioxidanter och järn. Genom att mixa dem med yoghurt och banan får du vår bästa jordgubbssmoothie – ett recept väl värt att testa!

 

Somrig jordgubbssmoothie

Ingredienser:

  • 2 dl färska jordgubbar
  • 1 banan
  • 2 dl yoghurt
  • ev. 1 msk honung

Gör så här:

1. Skölj och snoppa jordgubbarna. 
2. Häll ned jordgubbar, banan och yoghurt i en Masterpiece blender
3. Använd smoothieprogrammet på Masterpiece blender och mixa tills smoothien blir riktigt slät.
4. Smaka av och tillsätt honung om du önskar en sötare smoothie. 
5. Häll upp din jordgubbssmoothie i ett glas och drick den gärna med sugrör.

Tre bra val

Blender

5
(49)

En banan, lite yoghurt och lite färska bär. Blanda och drick. Den nya Electrolux Sports mixer ESB2500 gör ditt liv sundare. Fyll den BPA-fria plastflaskan (600 ml) med en färgglad och hälsosam smoothie på nolltid. Flaskan är slag- och stöttålig och absorberar ingen lukt eller smak. Mixerenheten blandar alla ingredienser direkt från din flaska genom en knapptryckning. Du kan använda det sportiga munstycket som lock för att ta med din smoothie vart du vill.

Blender

4
(7)

Mixer Masterpiece Collection i yttersta kvalitet vad gäller funktion, design och materialval. Unik PowerTilt®-teknik gör att ingredienserna mixas jämnare och ger en sammetslen konsistens. 3 olika typer av skärblad med titanbeläggning, 2,2 L bägare i Tritan (BPA, Bisfenol A- fri), Turboboost motor 1200w, Programval: Smoothie, iskrossning, soppor och drinkar, LED display m nedräkningstimer, konstruktion i formgjuten aluminium, bägaren tål maskindisk, 5 års produktgaranti

Färska sommarbär

Optimal förvaring av färska råvaror

Oavsett om du ska tillaga en uppfriskande smoothie med färska bär och grönsaker, eller komponera en somrig sallad, så blir smaken aldrig bättre än råvarorna. Med rätt förvaring håller sig råvarorna färska och välsmakande längre.

Upptäck våra kombinerade kylskåp och frysskåp