Grön smoothie med spenat

Det finns många anledningar till att dricka en god, grön smoothie med spenat. Att blanda ned gröna blad i en smoothie är ett bra sätt att få i sig mer grönsaker och därmed tanka kroppen med vitaminer och näringsämnen. Spenat och andra bladgrönsaker sägs dessutom kunna minska sötsug! Vår starka Expressionist blender klarar av att finfördela även de allra grövsta bladen i dina gröna smoothies – så att du får en slät och god konsistens.

Det här receptet innehåller ingefära som sägs hjälpa mot allt från magont och migrän till förkylning. Ingefäran tillför en frisk smak, och kombinerat med söt ananas och krämig avokado blir det här receptet en riktig favorit bland gröna smoothies!

 

Grön smoothie med spenat

Ingredienser:

2 nävar spenat
2 dl ananas
1 dl yoghurt
1 dl apelsinjuice
½ avokado
2 cm ingefära
ev. 1 msk honung

Gör så här:

1. Skölj spenaten i ett durkslag och skär bort skalet på ingefäran.
2. Tillsätt alla ingredienser i en Expressionist blender.
3. Använd smoothieprogrammet på Expressionist blender och mixa till en krämig och len konsistens.
4. Smaka eventuellt av med honung.
5. Häll upp din gröna smoothie i glas och servera gärna med sugrör. Njut!

Electrolux Expressionist Collection

Electrolux Expressionist Collection

Smakupplevelser på ditt sätt. Vårt sortiment av produkter med smarta och innovativa funktioner hjälper dig att förfina och lägga till en twist till din vardagliga matlagning - vare sig det gäller att ställa in exakt rätt temperatur för ditt te, eller helt enkelt veta att din toast blir precis som du vill ha den.

Upptäck produkterna

Tre bra val

Blender

5
(49)

En banan, lite yoghurt och lite färska bär. Blanda och drick. Den nya Electrolux Sports mixer ESB2500 gör ditt liv sundare. Fyll den BPA-fria plastflaskan (600 ml) med en färgglad och hälsosam smoothie på nolltid. Flaskan är slag- och stöttålig och absorberar ingen lukt eller smak. Mixerenheten blandar alla ingredienser direkt från din flaska genom en knapptryckning. Du kan använda det sportiga munstycket som lock för att ta med din smoothie vart du vill.

Blender

4
(7)

Mixer Masterpiece Collection i yttersta kvalitet vad gäller funktion, design och materialval. Unik PowerTilt®-teknik gör att ingredienserna mixas jämnare och ger en sammetslen konsistens. 3 olika typer av skärblad med titanbeläggning, 2,2 L bägare i Tritan (BPA, Bisfenol A- fri), Turboboost motor 1200w, Programval: Smoothie, iskrossning, soppor och drinkar, LED display m nedräkningstimer, konstruktion i formgjuten aluminium, bägaren tål maskindisk, 5 års produktgaranti

Färska sommarbär

Optimal förvaring av färska råvaror

Oavsett om du ska tillaga en uppfriskande smoothie med färska bär och grönsaker, eller komponera en somrig sallad, så blir smaken aldrig bättre än råvarorna. Med rätt förvaring håller sig råvarorna färska och välsmakande längre.

Upptäck våra kombinerade kylskåp och frysskåp