Ett års förbrukning av Yes Platinum All-in-one kostnadsfritt

Skinande rent med Electrolux och Yes

Köket är hemmets centralpunkt. Här samlas familj, släkt och vänner för minnesvärda måltider. Ge kreativiteten fritt utlopp vid spisen, trygg i förvissningen om att du alltid har alla redskap du behöver nära till hands. Electrolux och Yes är experter på maskindisk och är väl medvetna om vilka utmaningar som stöket i köket kan ge upphov till. Diskmaskiner med oöverträffad prestanda och kraften i Yes Platinum-diskmedel är perfekta hjälpredor när du tar hand om allt efter kalaset. Njut av köket, resten sköter vi!

Yes Platinum-kapslar utan extra kostnad med utvalda diskmaskiner

Ett års förbrukning av Yes Platinum All-in-one-kapslar på köpet när du väljer en utvald diskmaskin* från Electrolux. Njut av matlagningen, för disken blir alltid skinande ren.

Registrera din produkt
Köp-ikon
1
Köp

Köp någon av diskmaskinerna i erbjudandet under kampanjperioden.

registreringsikon
2
Registrering

Registrera din produkt här. Kom ihåg att välja ebrjudandet om Yes-kampanjen.

Du får-ikon
3
Du får

Du får ett års förbrukning av Yes Platinum All-in-one-kapslar utan extra kostnad.

AirDry

AirDry öppnar luckan så att disken torkar snabbare och du slipper ta till handduken innan tallrikar och glas ställs in i skåpet. Platinum, Yes bästa diskmedel, har redan sett till att allt är skinande rent.

SatelliteClean

Låt SatelliteClean ta hand om disken! En dubbelroterande satellitspolarm distribuerar vattnet överallt, så att Yes Platinum sedan ser till att kastruller, tallrikar, glas och bestick blir gnistrande rena.

SprayZone

Med SprayZone-teknologins intensiva behandling i kombination med styrkan i Yes Platinum har inte ens de mest ingrodda resterna någon chans. Resultatet? Gnistrande och blänkande ren disk varje gång.

Hur går det till?

*Läs mer om de särskilda villkoren för denna kampanj.

Fullständiga villkor