Hur du ansluter din produkt

My Electrolux Care-appens startguide för anslutning

• Step 1

1. Starta My Electrolux Care-app. Välj land och språk. Skapa ett konto. Öppna fliken Produkt. (Fliken Product i den översta menyn (Android) eller på den nedersta menyn (iOS)).

• Step 2

2. Tryck på ikonen + för att lägga till produkt.

• Step 3

3. Välj produkttyp som du vill ansluta.

• Step 4

4. Se till att du har namn och lösenord på ditt hemnätverk till hands.

• Step 5

5. Slå på WiFi på maskinen. För att installera WiFi på maskinen: Se avsnittet om WiFi-anslutningen i bruksanvisningen.

• Choose phone

Startguiden är allmän, men vissa steg gäller endast för: Apple iOS och Android OS.

• Step 6a

6a. Anslut till produktens WiFi. Tryck på Hem-knappen för att stänga appen.

• Step 6b

6b. Gå till Inställningar i iOS och öppna WiFi. Anslut till AJ_* nätverket och gå tillbaka till My Electrolux Care-appen.

• Step 7

7. Appen ansluter till din produkt.

• Step 8

8. Välj nätverket du vill ansluta produkten till och ange lösenordet.

• Step 9

9. När nätverket har konfigurerats kan du namnge produkten.

• Så där, du är nu ansluten och kan börja använda My Electrolux Care-app tillsammans med din produkt!

AutoDose-fack

För bästa resultat bör du använda tvätt- och mjukmedel i AutoDosefacken. Du kan alltid använda de manuella facken för särskilda tvättmedel om det behövs.

Meddelanden

När du är uppkopplad meddelar appen dig när det är dags att fylla på tvätt- och mjukmedelsfacken så att de aldrig tar slut.

Så använder du din AutoDose-tvättmaskin med standard-tvättmedel

Så använder du din AutoDose-tvättmaskin med koncentrerat tvättmedel

Den underbara känslan i en mjuk sidenblus. Med appen My Electrolux Care kan du vara trygg och känna att tvätten sköts på rätt sätt. Det är bara att ansluta maskinen till WiFi-nätverket sen sköter du tvätten snabbt och smart via appen. Tryck på tvättrådgivaren för förslag på bästa program. Vår innovativa teknologi klarar även ylle, friluftskläder, siden, textilier som endast tål handtvätt och andra ömtåliga plagg. Det bästa är att du inte längre behöver läsa tvättrådslapparna - det sköter vi!