dammsugarborstar

Din guide till dammsugarens tillbehör

Har du undrat vad alla borstar som följer med din dammsugare är avsedda för? Säg hej till dina nya bästa vänner som är gjorda för att hjälpa dig med många vanliga hushållssysslor.

Electrolux 3-i-1-tillbehör

Vissa dammsugare kommer med ett enda tillbehör. Men oroa dig inte, 3-i-1 är den schweiziska armékniven när det kommer till dammsugartillbehör. Den består av tre tillbehör i ett: ett dammunstycke, ett fogmunstycke och ett som viks ut till ett tygmunstycke. Det är alla tillbehör du behöver för att hålla ditt hem rent. Men vad använder man dem till?

Dammborste

Vi börjar med dammborsten. Detta är det perfekta tillbehöret för att nå de mest besvärliga områdena. Med sina mjuka borst är den perfekt för att ta bort damm från fönsterbrädor, lampskärmar, golvbrädor och så vidare. Du kan också använda den för att damma möbler eller föremål som lätt repas.

Fogmunstycke

Som du kanske har gissat är det här munstycket utformat för att komma åt trånga fogar eller springor där andra tillbehör helt enkelt inte når. Perfekt för hörn, element och mellan soffkuddar.

Tillbehör för möbeltyger

Tillbehöret för möbeltyger håller dina klädda möbler i fint skick. Med den inbyggda plyschremsan tar den bort damm, smuts och hår från alla textilytor.

Se även

  • LÖSNINGEN FÖR EN HÅRIG BORSTE
    dammsugarmunstycke
  • HÅLL DINA PÅSAR OCH FILTER FRÄSCHA
    DAMMSUGARFILTER/-PÅSE
  • TIPS OCH RÅD FÖR DIN DAMMSUGARE
    Dammsugare