Behöver jag uppdatera appen?

Senast uppdaterad 2020-07-10 10:25

Problem

• Behöver jag uppdatera appen?

• Pure I9
  • Pure I9.2

Lösning

Ja, vi rekommenderar starkt att du uppdaterar och använder den senaste appversionen

• För IOS-användare:
    1. Gå till Apple App Store och tryck på Uppdateringar. Du kommer att se en lista över appar som har uppdateringar tillgängliga
    2. Om du ser "Pure I" i den listan, tryck på uppdateringsknappen till höger
  • För Android-användare:
    1. Gå till Google Play Store och tryck på de tre punkterna uppe till höger
    2. Välj Mina appar på rullgardinsmenyn
    3. Om "Pure I" visas under avsnittet Uppdateringar, klicka på det och uppdatera