Hur schemalägger jag min robotdammsugare?

Senast uppdaterad 2020-04-02 14:27

Problem

• Hur schemalägger jag min robotdammsugare?

Gäller för

• Pure I8
  • Pure I9
  • Pure I9.2

Lösning

1. I appen välj meny och tryck på Robot settings

1. I Robot settings, tryck på Schedule

1. Tryck på Edit för den dagen du vill schemalägga

1. Här kan du nu välja var och när roboten ska städa. Tryck på tiden för att ändra när roboten ska börja. Har du sparat zoner i FloorPlanner, kan du välja specifika zoner för vald dag. Efter valt önskad tid och städarea, tryck på Save för att bekräfta schema

1. Inställningarna för vald dag är nu sparad och roboten kommer städa som önskat. För att schemalägga fler dagar, gör om stegen från punkt 3

Boka service
Boka service

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss bara av originaldelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.