Koppla upp fler enheter till robotdammsugare

Senast uppdaterad 2020-03-17 08:30

Problem

  • Kan ej koppla upp fler enheter till robotdammsugare
  • Kan inte styra roboten från en annan enhet

Gäller för

  • Pure I9
  • Pure I9.2

Lösning

  • Prova starta om alla enheter. (Mobil,  Smart tablets, router och dammsugare)
  • Anslut den önskade enheten till samma konto på PureI-appen
  • Koppla upp med medföljande serienummer till applikationen

Orsak

  • Problem med Wi-Fi
  • Svårt att förstå applikation

Hjälpte den här artikeln dig?

Boka service
Boka service

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss bara av originaldelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.

Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.