PUREi9 kan inte ansluta till cloudet

Senast uppdaterad 2020-07-10 10:29

Problem

• Felkod S417
  • Kan inte ställa in schema
  • Ser inte historik
  • Kan inte uppdatera Robot Software
  • Kan inte styra roboten utanför nätverket

• Pure I9
  • Pure I9.2
  • Pure I App

Lösning

1. Senaste mjukvaran till roboten ska avhjälpa detta problem, uppdatera mjukvaran till 40.18
  2. Då roboten inte kommer ut på nätet, behöver man gå in här och koppla roboten till en dator via USB
Boka service
Boka service

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss bara av originaldelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.