Enkelt underhåll - med smartphone-support

Senast uppdaterad 2023-01-12 12:42

För bästa prestanda och längre livslängd är det viktigt att du sköter din diskmaskin rutinmässigt. Electrolux gör detta enklare.

Genom att använda My Electrolux Kitchen App via QuickSelect med Wi-Fi kan du bland annat hålla koll på energiförbrukningen, få underhållsaviseringar och lagra favoritinställningar. När du är ansluten finns optimal maskinvård till hands.

Maskinvård

Du kommer att få meddelanden om maskinvård (inte för rengöring av sprayarm eller filter) via My Electrolux Kitchen App. När du rengör, följ bara instruktionerna på rengöringspaketet som visas i videon nedan.

Rengöring av filter

Regelbunden rengöring av diskmaskinens filter är en viktig och enkel uppgift som bara tar några minuter. Titta på videon för att se vad som behövs för att säkerställa en smidigt fungerande maskin.

Rengöring av sprayarmar

När du har tagit bort de två sprayarmarna (övre och nedre) kan du enkelt rengöra dem. Som visas i videon kommer några enkla steg att säkerställa obehindrat vattenflöde och prestanda.

Rengöring av gummipackningen

Det tar bara en minut eller två att rengöra gummipackningen runt maskinens dörr. Titta på videon för att se hur du använder en trasa för att avlägsna skräp.

Eco Feedback

Eco Feedback-funktionen är ett utmärkt sätt att kontrollera diskmaskinens vatten- och energiförbrukning. My Electrolux Kitchen App låter dig justera varje tvättcykel och vägleda dig mot mer effektiva och hållbara val. Din smartphone berättar hur lång tid varje tvätt tar och uppdateras dynamiskt när du rör reglaget QuickSelect.

Fjärrövervakning och kontroll

När din diskmaskin är ansluten till My Electrolux Kitchen App har du obegränsat kommando över dess funktioner. Fjärrövervakning och kontroll gör att du kan justera programval, körtid och favoritinställningar från din smartphone. Alla funktioner är tillgängliga med användarvänliga ikoner och lättläst text.

Meddelanden och larm

För att sköta din diskmaskin ordentligt måste du veta när du behöver se till den. Med Wi-Fi-anslutning och My Electrolux Kitchen App är underhållsprocessen inte längre ett mysterium. Du kommer att få aviseringar när din skölj- eller saltbehållare är tom och du får varningar om du har ett brådskande problem som vattenläckage. Att få bästa prestanda från din diskmaskin är nu så mycket enklare.

Electroluxtjänster

Som med alla Electrolux-apparater finns ytterligare hjälp och tillbehör till din diskmaskin tillgänglig via Electrolux Services. Med din smartphone och My Electrolux Kitchen App låter denna flik dig köpa maskinvårdsprodukter via WebShop, felsöka eventuella problem, ladda ner användarmanualer eller kontakta oss direkt.

Electrolux smarta hem
Electrolux smarta hem

Electrolux smarta hem sätter fokus på Matlagning, Tvätt och tork, samt Hemmiljö – för en bättre, roligare och mer hållbar livsstil.

Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.

Recensera din produkt
Recensera din produkt

Din åsikt är viktig för oss. Vi uppskattar och uppmuntrar till att alla recensioner reflekterar din upplevelse av produkten.