Inställningarna inaktiveras på diskmaskinen

Senast uppdaterad 2020-03-12 11:51

Problem

  • Inställningarna försvinner vid start av diskmaskinen
  • Tillvalsfunktionerna avaktiveras vid start av diskmaskin

Gäller för

  • Fristående diskmaskin
  • Integrerad diskmaskin

Lösning

  1. För att undvika detta är det möjligt att välja ett tvättprogram och ytterligare inställningar när luckan är öppen - programmet startar inte förrän luckan är stängd
  2. Om problemet kvarstår, kontakta ett auktoriserat servicecenter

Hjälpte den här artikeln dig?

Boka service
Boka service

Är din produkt i behov av reparation? Vi hjälper dig gärna. Alla våra tekniker är certifierade och vi använder oss bara av originaldelar. På många orter erbjuder vi reparation till fast pris.

Reservdelar & tillbehör
Reservdelar & tillbehör

Beställ originalreservdelar och tillbehör till din produkt från Electrolux och få dem levererade med post snabbt och billigt.