Kan man använda dry och cool samtidigt på min portabla AC?

Senast uppdaterad 2020-06-01 09:07

Problem

• Kan man använda Dry och Cool samtidigt på min portabla AC?

Gäller för

• ChillFlex Pro
  • Portabel luftkonditionering

Lösning

1. Detta är två olika lägen och kan inte användas samtidigt, man väljer antingen det ena eller det andra
    • Cool:
      Tryck på mode-knappen tills vänstra sidan av skärmen visar "cool" och välj fläkthastighet och önskad temperatur
    • Dry:
      Tryck på mode-knappen tills vänstra sidan av skärmen visar "dry". I detta läge kan man inte välja fläkthastighet och temperatur